tjugosjunde augusti tvåtusenfemton

 
 
Efter en period med mycket att göra och lite tid börjar jag äntligen att skriva här igen. Jag har hunnit med att njuta av den sista tiden av sommaren och börjat 2:an på gymnasiet. Jag går alltså teater på anderstorpsskolan i Skellefteå.Det känns såklart både bra och dåligt att börja om skolan. Just nu känns skolan mest rörig och ganska kaosartad på grund av ombyggnader. 
 
Den här veckan inledde jag med att vara sjuk efter en tur i ällven glidandes i en pool. Jag lyckas alltid med att bli sjuk till alla roliga event jag sätt i fram i mot som det var på trästocks, när jag hade feber och var ganska risig, och nu matfesten. Jag hoppas att jag ska bli nog frisk för att orka vara där. Har i allfall gjort det bästa med veckan, varit på skolan, köpt lite kläder och igår åt jag gelato med Robin.  
 
Under matfest veckan ska teaterlinjen visa upp sig lite och på lördag ska gruppen jag är med i köra lite tävlingar (i roll). Jag ska då likna,Johnny Depps tolkning, av Willy Wonka och Alicia och Matilda ska vara ompalompas. Det är alltså karaktärer från Charlie and the chocolate factory (Kalle och chokladfabriken). Kram!


Kommentarer

Så mysiga bilder, glass blev jag sugen på nu!

Det låter askul det ni ska göra på lördag. Vill jätte gärna se det. <3

Så härligt det låter :)

Det låter riktigt härligt! Glass är minsann aldrig fel :) Kram

Härligt!

Inte roligt att vara sjuk! Kul med nya kläder :)

gud vad gott med glass :D

Fin blogg!

mums med glass!

Åh så himla kul :) Hoppas det gick bra :)

Vad roligt att spela Willy Wonka! :)


Kommentera inlägget här:


Kom ihåg mig?