en spontantripp till stockholm

 

Nu är jag hemma ifrån en underbar liten tripp till Stockholm. Jag har haft det så fantastiskt bra och roligt. En promenad till Naturhistoriska, otroligt mycket god mat, mys på en lyxig balkong och otroligt mycket skratt. Även två möten med vänner jag inte träffat på ett tag. Även om Martin har hjärnskakning och Johan halsfluss så gick det fantastiskt bra med lite små pauser ibland.

 

Martin stannade hos mig och igår var vi en tripp in till stan till Stadsfesten, en festival i Skellefteå, för att äta lunch. Sen spenderade jag kvällen hos Momme med mamma. Idag ska jag njuta av solen de få timmar jag är ledig och sen jobba
kväll. Lite avis är jag över mina vänner som kan spendera kvällen på festivalen med musik, mat, munkar och karuseller.Kommentarer

Vad härligt med en tur till Stockholm :)

Kul med en spontantripp till Stockholm :)

Vad mysigt! Älskar Stockholm! Kram

Åh vad mysigt!

​​Just nu har jag en tävling på bloggen där du kan vinna ett egendesignat telefonskal eller skin till din dator, och det enda du behöver göra är att kommentera tävlingsinlägget med din mailadress så har du chans att vinna! Vore superroligt om du ville delta, kramis!!

Vad mysigt!<3

Åhh så kul! Stockholm är underbart ♡

Gud vad härligt!

Men såå roligt :D

Anonym

Vilken härlig roadtrip! :)

Såå mys!!

Så mysigt :-D

men så kul!

Roligt en en stockholmstripp :)

Så himla mysigt :) Stadsfesten är en av få saker jag saknar med att bo i Skellefteå. Även om det var få band jag ville se var det kul när det äntligen hände något i staden :)

Så kul med Stockholm<3

Så mysigt!

Vad härligt det låter! Spontant är alltid bäst :)

Men guu vad härligt!!!

Stockholm är ju så himla fint & mysigt!!

Åh, lät ju verkligen underbart! :)


Kommentera inlägget här:


Kom ihåg mig?