Halloween på Gröna Lund

 
När jag och Martin var i Stockholm gick vi förbi Gröna Lund under deras halloween öppet. Vilken upplevelse! Jag tycker att det var otroligt mysigt faktiskt. Jag älskar ju verkligen denna högtid och i år har jag inte hunnit "fira" den eftersom jag jobbat mycket! Här kommer lite bilder som Martin fotade under vårat besök!
 
 
Hela området var dekorerat med pumpor, monster och spindelväv. Såklart spelades det musik med halloweentema över hela området. Fanns även en stor kittel som det kom rök ifrån. 
 
 
Vi gick i ett spökhus, vi köade i en timma, det var över på två minuter. Det var inte så läskigt heller, men faktiskt lite kul! Vi hade köpt biljetter till ett spökhus till men vi gav bort dem eftersom köerna bara blev längre och vi hade tider att passa.  Hade velat gå i det som brukar vara Lustiga Huset men nu var Olustiga Huset.
 
 
Det fanns olika temazoner och här kommer en bild ifrån "Día de Muertos" , det dödas dag, som är en mexikansk tradition. Denna temazon hade det gjort i samarbete med  Mexikanska Sällskapet och Mexikanska Ambassaden. Här fanns även mat att köpa och såklart sockervadd! 
 
 
Tyvärr var vi tvugna att gå innan klockan sex då alla andra "zoner" startade och spökena kom fram. 
 
 
Som tur var fick jag en mumie av Martin, hur söt var inte den? 
Vad har ni gjort under föregående veckan?Kommentarer

Va roligt att få lära sig mer om andra kulturer :D

Guuu vad kul! Ska helt klart gå på det nästa år! Såg ju verkligen supermysigt ut =)) Kram <3

Roligt, själv hade jag dock aldrig kunnat gå där då jag har super fobi för clowner... och jag hörde det var clowner typ överallt?

Men gud så kul<3

Åh vad kul! :)

åh önskade att jag hade kunnat gått på det där för det hade varit så kul, men det känns som när man är höggravid är det lite fel ställe om man inte orkar springa haha :D

Åå vad kul!! :)

Det är så tråkigt att man bor så långt ifrån Stockholm, annars hade jag lätt åkt dit också! Ser så himla roligt och mysigt om man nu kan säga så om halloween!

Men oj vad roligt! :-D Kramis

Åh kul, härliga bilder <3

Så coolt!

Åh vad roligt :D

Vad mysigt :) Kram

men alltså huuur fint man kan ta massa kort

Alltså åh så roligt! Är verkligen så ledsen över att jag inte hade tid att gå dit i år :(


Kommentera inlägget här:


Kom ihåg mig?