En konstig besatthet

För något år sen hittade jag en YouTube kanal som jag verkligen kärat ner mig i. Har suttit i timmar framför denna kanal och kollat. Det är faktiskt ganska kontigt egentligen. Kanalen heter Peaaceful Cuisine, det är Ryoya från Japan som står bakom kanalen. 
 
 
Han publicerar rese-vloggar, DIY, kreamik men det bästa är hans matlagningsvideos. Hela konceptet är bara otroligt facinerade. Han filmar väldigt snyggt när han bakar eller lagar mat, redigerar det bra och låter ljudet stå ut. Och kontisgt nog är jag besatt, känner verkligen ett lugn av att titta på det.
 
 
Av varje video finns det en verison med musik och en utan musik. Han har också lagat så mycket olika grejer och får inspiration till olika maträtter och bakverk. 
 
 
Har ni någon kontig besatthet eller videos ni älskar att titta på?
Kommentarer

Bra tips! Älskar att titta på dansvideos <3

Oj vad spännande!! Tack för tipset =) Kram <3

Älskar att kolla på bakvideor på instagram, tycker det är så mysigt och avslappnande att se på!

Mumsigt!! Själv kollar jag bara på hästvideos eller typ "The Voice" eller liknande, haha <3

Åh men lät ju mysigt ändå haha !!

Det är alltid kul när man hittar något som man verkligen tycker om :) Jag har nog inget som jag är direkt besatt av, men kollar gärna p gamla musikvideos på Youtube :)

Måste kolla in! :-D Kramis

Mums! :)

Va nice, tack för tips :) sv; Mjo och nu är jag groggy efter 4 nätter (idag är min sista fjärde natt) behöver vila känner jag :/

vad kul! min sambo ser sånna fast mat :)


Kommentera inlägget här:


Kom ihåg mig?