2012

Nu ska jag summera 2012 lite snabbt. Ska vi börja med mitt år? Jag börjar i maj för att det var då jag började blogga här. Innan det försökte jag bara få igång bloggen...
 
2012
Maj: Startade äntligen en blogg på blogg.se. Jag började vaara mycket med världens bästa Maja.♥
Juni: Var på teaterlägret med Saga. (andra året) Jag jag SKA ditt nästa år. Jag bakade macarons för första gången.
Juli: Vi firade midsommar jätte sent.  Vi var i lycksele. Sen var månaden bara hemsk. Tog en blogg paus.
September: Började blogga igen. Gjorde nästan inget bara tråkade.
Oktober: Fick veta att George Lucas sålt starwars. Var på boda buuuu.och gick bus eller godis med Sandra, Maja, Tom och några till. 
November:Sjöng med Magnus. Men det bästa var nog att det snöade. Insåg att Tempo slutat sälja Yoda godisar :(
December: La ut min julkalender. Var på bio med min granne. Gossip girl visade sista avsnittet. Var emd i världens coolaste lucia tåg. Fick fjällräven väskan.  Jag överlevde även 21/12 -2012
 
Årets:

Sångare: Jag måste hissa Lana Del Rey. Hon har så underbar sång röst. 
Varför? Sålde George Lucas Star Wars till Disney? 
Film: Hunger games
Bästa bok jag läst: Hunger games. Satt hela sommaren och läste.   
Vlogg: Måste vara Maja och Sandras vlogg.
Bye bye: Gossip girl. Efter 6 säsonger.slutade den underbara serien. 
Yeah!: Måste vara att Granat (min ponny) blev sveriges segerrikaste ponnyn 2012. 
 
 
 
 
 

Julklappar

 
 
Jag har haft ne liten blogg torka det senaste dagarna. (Det har varit så mycket att göra). Här kommer bilder på några av mina julklappar:
 
 

Dagens inspirations bild

 

26/12-2012

Idag har jag inte gjort så mycket. Jag har bara sätt tv hela dagen. Först hockey och sen glee maraton (på TV11). Jag har varit väldigt lat nu i början av lovet, men nu den sista tilden ska jag försöka göra nåt... Fast jag kommer nog fastna vid tv:n och se glee ändå.
 
Imorgon ska jag till stan med familjen, Jag ska försöka köpa en klänning till nyårs, som jag ska fira med familjen.  Sen kaske jag hittar lite andra saker har fått ganska mycket pengar så. 
 
Just nu sitter jag och kollar mina två underbara vänners vlogg, där det svarar på random frågot. Jag tycker ni borde kolla in den., Dom är som vanligt flummiga, men ganska roliga:
Sandra och Maja. Tryck på namnen kommer ni tilll deras bloggar

Tävling-Avslutad

Vinn detta halsband värde 130kr. Gör bara så här
1:  Kommentera inlägg 24 på min julkalenders blogg. 
2: Följ mig på bloglovin: HÄR (Om du har möjlighet)
3: Kommentera detta inlägg. Varför ska du vinna, skriv att gjort  alla steg och skriv mail. 
 
 
 
''
 

Lucia

Idag hade vi lucia med vår årakurs. Det var grymt roligt, vi var en blandning mellan klastiskt  lucia tåg, Elvis  och lite 2012. Kanske låter lite konstigt men jag tycker det blev otroligt vackert. Ebba var jätte fin som lucia och kören sjöng otroligt fint. (och alla solo sångare). Även om vi inte var så många blev det jätte mäktigt. Jag ska se om någon tagit kort eller filmat så jag kan lägga upp. 
 
När jag kom hem baka jag pepparkakor. Inte för att de blev så fina men.
   
I morgon är det fredag och då ska ajg väll inte göra så mycket. Vi har idrott då vi har innebandy träning  (vi har bandy turnering måndag-tisdag.) 
 

Tisdag

 
Ïdag på skolan var det julbord och vi fick en julmust flaska var. Det är kanske en av de godaste sakerna vi får på skolan. Så nu känns det att jullovet närmar sig.
 
Nu sitter jag pysslar med biologiläxan om blodpropp. Det går väll ganska så där, jag har i allafall fått ihop en text. Sen ska jag se den första delen av gossip girl finalen. För efter säsong 6 kommer det inget mer. Finalen går näste vecka på måndag ( i usa). Men man borde kunna se den på webben på tisdag.  
Men först måste jag göra klart 3 bilduppgifter som ska vara inne i morgon.
 
'
 
 
 
 
 
Och jag sitter och planerar lite mer julklappar. Det känns som jag har läget under kontrol. Men såklart kommer jag klanta till det. Får se när jag hinner köpa de sista, får nog bli i helgen.

Bio

Idag var jag och såg bio med min granne Amanda. Vi såg
"De fem legenderna" i 3D. Det var en jätte söt barn film. Sen var jag på gluggen ett tag och var med Sandra och Wilma. Vi var lite socker höga och ja... vi var helt galna. Det sluta med att jag blödde näsblod. Sen fick jag veta att att julshowen på söndag   Sen åkte jag hem och var med Maja. Vi har fikat och varit ute med hästarna.
 
 

Gimptips-Hur man laddar hem Gimp 2.8

 
 
 
Börja med att trycka här. Då borde ni komma tilll sidan där uppe.
 
 
Tryck på Download Gimp 2.8.2 – Installer for Windows XP SP3 or later. 
När ni tryckt där kommer ni till en ny sida. Vänta tills det kommer upp en liten flik där nere. (Det kan ta upp till en minut)
 
De  kan se ut så här om du har google crome. Nu är det bara att vänta på att det ska ladda ner klart.  Det kan ta ett tag↓
 
 
 
När det laddat klart borde den här rutan komma upp. Välj vilket språk ni vill ha.
 
 
 
 
När den här rutan kommer tryck på install →
 
 
Sen borde den här rutan komma upp, och då är det bara att vänta
 
Sen när det har laddat klart är installationen klar. Tryck på finish. Sen borde ni hitta gimp på er dator! Lycka till och om det inte funkar kan ni höra av er ska jag försöka hjälpa er.
 
 
 
 Gimp är ett redegerings pogram som är ganska likt photoshop vast gratis!
 

December

 
 
 
 
Äntligen december, jag får den här lugna jul känslan i hela kroppen.  Jag sitter och faster och värmer mig i en stor "collegetröja" och äter godis.  Snart blir det att sex in the city filmen med  faster och så ska jag trycka lite mer godis Yummy!  
 
I dag har jag passat och lekt med min lilla gulliga kusin Moa. Vi har haft en myss dag.