Körkort

Överlycklig
 

Moppe

Idag har jag varit hemma och varit sjuk och varit hemma och pluggat till moppeteori och sovit. Imorgon blir det skola,två moppe körningar och kör. Så det blir fullt upp
 

SMGULD!

 
SMGULD, SMGULD,SMGULD, SMGULD,SMGULD,SMUGULD!
"SM SEGER TEMA" på bloggen!♥ Är så himla glad! Har väntat så grymt länge på det här! Vad som än krävs!  Jag tror jag kommer explodera av lycka! 
 

Praodag 3

Arbetstider 6-11.  
 
-i
 
Idag gick jag upp 05.00 för att hinna till "jobbet".  Jag fick göra dekorera massa tårtor, blåbärs tårtor, prinsesstårtor och "slutspels" tårtor. Doppa massa bakelser som beskvier i choklad. 
 
Sen var jag på stan med Mirja, Hannah och Tom. Vi åt på MAX och bara gick runt. Nu ska jag se Star Wars och sova♥

Måndag

 
 
Nu sitter jag och ser tv och bara slappar. Idag har jag varit och tränat med Wilma. Nu blir det bara myssa och skriva deckare, som ska vara inne i veckan. Sen ska jag nog göra något gott med frukt och se Pretty little liars eller vara med Hannah och Mirja. Har inte riktigt bestämt mig
 
 

Burträsk

 
 
 
Nu sitter jag i burträsk och lanar med Albin, Tom, Alvin, Milthon mm.   Ja nu är klockan 21.30 och jag är trött. Killarna sitter och spelar allt möjligt och jag ser pretty little liars. 

You are a source of wisdom and strength to many others

Det var det som stod på min lyckokaka igår♥Eftersom jag fyllde år firade vi mig med god middag på wok and roll, det var super gott. Sen for vi och hämtade  Lucas som åkte slalom.
 
Idag var jag, Lucas och pappa ute och pimplade. Det var jätte kul fast vi fick ingen fisk. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Kanke åka till burträsk.

Jag 15år

Ja idag fyller jag 15år!♥  Igår firade familjen mig så jag trodde inte det skulle hända något mer men kl 11 idag kom Mirja och Hannah med tårta! Blev super glad så underbara vänner! De två översta bilderna var från igår, de andra är från idag.♥