Instabilder från Göteborg 2013

 
 
 
 

Städat

Mamma, Pappa och Lucas är i Sundsvall med Thelma och Granat. Så jag och momme här städat mitt rum och gjord om lite. Är faktiskt jätte nöjd, nu måste jag bara köpa lite nytt.  
 
Fösta veckan i skolan har fakriskt varit helt okej. Jag lite förvirrande med det nya klasserna men annars är det helt okej. Det är så klart mycket jobb. Känns lite konstigt att det är mitt sista år i bureå.
 
Jag ska försöka blogga så mycket jag kan även om jag inte har så mycket tid♥
Pappa och jag♥
 
 

Shtan

dag var jag på stan med Sandra, Hannah och lillebror. Jag köpte lite färg grejer till håret och en tröja. Sen for jag hemma fixa färgen i håret. Sen har jag suttit och sms med Joj som ska hjälpa mig med lite musik. Han borde få hederspris i tålamod och snällhet. 
 
Imorgon blir det göteborg!!! Längtar så mycket att jag dör!!!
 
 

I went from zero, to my own hero

 

Avatar

På måndagskvällen åkte jag och Sandra till Joj. Vi skulle då ha avatar marton. Vi såg till kl 4 på tisdagen. Sen när jag kom hem somnade och vaknade igen 03.00 i morse. Jag satt mig och såg olika filmer till 08.00 då jag sov ett tag till och vaknade 11. Momme är här idag. Imorgon blir det nog stan med mamma och momme♥
 

Grattis lillebror

 

Sorterar

Just nu sitter jag och sorterar alla mina kort och lägga in dem på en hårddisk ifall något skulle hända. Eftersom jag har kort från 2010 på den här datorn kommer det ta ett tag innan jag är klar. Jag har ändå inget annat att göra eftersom jag har feber och världens huvudvärk. Så idag blir det nog te,värme och Pretty little liars.
 

Bion i går var underbart bra, jag menar Johnny Depp var var ju med!♥  Filmen var faktiskt ganska bra. ♥
 
Jag har beställt en almanacka från personligalmanacka.se. Det tar 2 veckor för den att komma kommer aldrig orka vänta. Men det var roligt att få göra en egen.    Nu ska jag sätta mig och lägga in resten av bilderna
 

Bio

 
Spanien var underbart!♥Ska lägga upp bilder så fort min idotiska kamera vill  lyssna på mig. 
 
Idag ska jag på bio med Sandra och Joj.  Vi ska se Long ranger. Det ska bli superkul. 
 
Igår färgade jag Ombre. Jag ska lägga upp en bild så fort håret har torkat och jag har fått fixa det lite. Kram. 
 
Här kommer senaste bilderna från instagram.