Grattis farfar

Grattis farfar! Kunde inte drömma om en bättre farfar! Älskar dig!♥

Jul

Har haft en underbart bra jul! Fick så mycket fina julklappar och fick äta så mycket god mat. Hoppas ni har haft en lika bra jul. Igår firade jag med pappas släkt och idag med mammas. Har fått en J. Depp bok, målarlåda, LP Håkan Hellström skiva, LP spelare, pengar, Han Solo is formar, The Sims 3 framtiden, UNICEF gåvosätt, ALLA star wars filmer, en jätte snygg kjol och mycket, mycket mer. Ha det bra!
 

Sandra- Jul design

Gjorde en snabb design åt Sandra  Som sagt är designen SandrastilX100000
 
 
 

Snö

Jag gråter typ för att det inte finns någon snö... Har ingen julkänsla... Men ska sjunga julsånger med kören i Burträsk så kanske får någon då.... Mamma och pappa ska komma och kanske farmor och farfar. Jag skulle bli överlycklig om de kom.
 
Jag fattar inte att vi har jullov och inte har snö. Det är sjukt hur mycket vi kan förstöra jorden. Jag önskar bara att folk började fatta det och hjälpte till att rädda den.
 
Vaknade tidigt imorse, så jag slog på någon julfilm på 3:an och letar lite jultävlingar på bloggar.  Kram
 
 

Julheader

Gjorde en ny julheader,eftersom jag hatade den andra....

Ny jul design

Kommer nog göra en ny header eftersom jag bara snabbgjorde denna hemska.... Tryck F5 om du inte ser den nya designen 

Kolla in tävlingen hos Candie

 
 
 

Lucia

Senaste tiden har jag varit hemskt dålig på att uppdatera.  Men jag har haft jätte mycket att göra. Men idag blev jag nästan klar med allt. Vi hade lucia uppträdande med skolan och kören var jätte duktig♥ Jag söng solo och det gick väll sådär... Lucas var jätte duktig, han sjöng solo (The beatles- Help) och jag är så stolt över honom♥ Igår hade jag lucia med kören i stan och det var sjukt mäktigt!♥
Idag gjorde jag även klart alla bild uppgifter så jag får betyg i bild.
 
Ikväll har jag och mamma gjort mintfudge och nu ska jag städa mitt rum och göra jul-fint♥ Kram.
 
 

Foto sedan i somras med alla vänner

Jag och mina vänner tog kort i somras♥
Annie, Maja, Emelie,Sandra, Jag , Sandra♥
Älskar er!♥

första advent...

 
Idag är det första advent. Jag har varit på skyltsöndag i Bureå och sjungit med Sandra.  Det gick väll så där. Men är ändå ganska nöjd, Sen har jag och mamma baka rocky road (bilder kommer nog sen) Jag har även nästan jobbat ihop en juldesign, som smart är klart (hoppas jag) Kram!