Bilder från Träslaget

 
 
Träslaget 2013:
 

Fysik, Teknik,Franska,Engelska,Biologi...

Nu sitter jag och pluggar. Jag är hemma från skolan igen. jag blir aldrig riktigt frisk. Så nu pluggar jag på alla prov vi har innan sportlovet.  Jag ska nog koka en stor kopp te och bara vila sen så jag är frisk på fredag då är de night flight♥(ett stort disco i skellefteå som är en gång varje år).  
 
Och ja, jag ska lägga upp bilderna från Kerens fest idag. ♥
 

Alone

 
 
Nu sitter jag i soffan ensam en lördag kväll och äter daim. Jag är faktiskt inne på skype och ser meodifestivalen. Mamma och pappa är på travgala och Lucas är hos faster. Sen ska jag se filmen som går på fyran och bara ta det lugt.
 
Imorgon har vi först konfa och sen ska vi sälja kakor med klassen. 

20/2-2013

Efter skolan idag gick jag Mirja och Sandra för att sälja fika på gluggen.♥ Inte för att kakorna vart så bra, men vi försökte iallafall. Jag kom väll hem vid kl 6, då åt jag mat. Resten av kvällen tog jag det bara lungt, använde min underbara ansiktsmask och gjorde pysslade lite med en ny bloggdesigne. Sen letade jag mina glasögon (som jag inte använt på jätte länge), för att jag ska på synundersökning imorgon. Imorgon ska också 8:orna på vår skola till träslaget, ska ta bilder så ni får se vad vi lyckas göra.
 
 

17/02-2013

 
 
Vi har haft inte haft något internet det senaste dagarna. Så här kommer det jag gjort i helgen.
Fredag: Var på mellodifestivalen med mamma. Jätte kul!♥
Lördag: Sjöng med kören på CK. Vi var super bra!
 
Jag idag har jag då städat mitt rum. Det tog nästan hela dagen(Fast då såg mitt rum ut som ett bombnedslag). Sen har jag sätt två avsnitt av glee och bara latat mig. Nu ska jag se klart Johan Falk filmen. 

Alla rider väl på åsnor?

Otto får vara min lilla åsna♥

Haha, för er som inte förstår rubriken.♥ Det var bara något roligt Moa sa igår när vi var på konfan. Vi  diskuterade om speciella saker från kapitlet  från konfa ledare hade läst. Då på något konstigt vis började vi prata om åsnor och hur de tog sig fram. 
 
Idag efter konfan åkte jag, Mirja och Sandra på "extra" kör övning. Men innan var vi inne på Coop i 5 minuter för att  Sandra skulle köpa lite alla ♥ dags presenter. Och imorgon har vi också franska prov..

Instagram

 
Senaste från instagram♥ Följ mig julia_hw
 

Slalom

 
Idag var vi lediga♥. Så jag och Lucas åkte först till farfar. Vi var där till lunch sen åkte vi till bygdsiljum. 
Vi hade jätte roligt.♥
 
Nu blir det fruksalad ,duscha, tv,läsa,sova Natti natti♥

Anonymous-Amanda Todd

 
 
 

Internet

Har knappt kunnat blogga de senaste veckorna, vårat internet har varit jätte trökt.
 
Igår var jag i stan med Sandra och Mirja. Vi shoppade och sen följde jag med Sandra på kören hon går och nu gör jag också det.  
Sakerna jag köpte av en Coca-Cola tröja och en klänning. 
 
Idag på rasten dansade vi hela tiden. Vi har fått någon dansgrej till Wii:e nästan alla 8:or dansar till. 
 
Nu blir det att se glee och i morgon IKEA. 
 
Jag och Hannah
 
 
 

Lillebror+ponny

 
HIttade lite bilder jag har tagit på Lucas. Så sitter och redigerar och fixar till dem lite.
 
 

Film kväll

Snart ska jag på film kväll och se alla Sagan om ringen filmerna på bion. Det slutar väll 4-6 på morgonen. Sen imorgon ska jag till Piteå på ponnygala. 
 
Är jätte peppad till ikväll ska bara paka klart till imorgon och sen åker jag till gluggen.Får se hur länge jag blir vaken  nog halv sova när jag ser filmerna men...