Snart fredag♥

Snart är det fredag! Längtar till helgen♥ 
. Imorgon får vi se vad som händer, kanske gym eller sagan om ringen maraton på gluggen.
 
Idag har jag varit på stan och köpte 2 tröjor(ska nog lägga upp en bild sen). Sen har jag bara varit hemma och slappat framför tvn. 
 
Bilden tog jag 2012
 
 

HOMEWORK HURT TREES

Kakorna vi gjorde på gluggen igår blev inte som vi hade hoppats på. De såg ut som tegelstenar. 
 
På svenskan idag gick brandlarmet och det var inte en övning utan något hade gått fel. Vi stod där ute i 20minuter och vi höll på frysa ihjäl. Som tur fick jag låna min SO lärares jacka som jag och några kompisar delade på. 
 
Idag efter skolan for jag och gymmade jag med Wilma,Emelie, Mirja och Hannah. När jag kom hem la jag mig och somnade jag. Jag sov i 2 timmar.
 
Nu ska jag sätta mig med läxan tills i morgon. 
 

Blääää och bakinspiration

I morse vakna jag av att mamma säger att jag har konfa om en kvart. Jag får panik och skyndar mig att göra mig klar. Jag var jätte trött eftersom jag var vaken till tre i natt. Vi hade konfa till halv fyra. Till middag åt jag snabb nudlar. 
 
Nu är jag på väg till gluggen för att jag ska baka (för vi ska sälja till något). 
 
 Bilder från weheartit.com
 
 

Igår

Var jag på stan med mamma och pappa. Först handlade vi lite, sen åt vi på Subway och efter det köpte massa saker träningskläder , muskisbyxor och mycket mer.
 
På kvällen var jag med Saga och Sandra. Först åt vi på burebaren, (Sandra åt en Hot pepper, Saga en lövbit och jag åt pasta black en white) . Vi satt där och pratade i två timmar, efter det gick vi hem till Sagas mormor. ( som bor i huset där Saga bode).  Vi hårde på musik och var bara konstiga.  Idag åker Saga igen... 
Bilderna är från Sandras blogg.
 
 

Fredag

Idag till middag åt vi kycklingtacos, det var jätte gott. Efter det var jag med Moa (min kusin)  och faster och såg tv.
 
Nu sitter jag uppe på mitt rum och pratar på skype , äter vit choklad och ser glee.
 
Imorgon ska jag nog vara med Saga och Sandra. Vi får se vad vi hittar på. 
 
Fina Saga! Miss you♥
 
 

24/1-2013

Idag har farmor och farfar varit här och fikat. det var jätte trevligt. Det var här för att hämta en häst. Efter det satt jag och pluggade inför geografi provet som vi har imorgon. 
 
Tänk imorgon är de fredag. Veckan har gått jätte fort (fast jag var ju sjuk halva veckan). Imorgon har vi också skridskor, jag får låna lillebrors gamla skridskor. 
Sen kanske det blir gym imorgon också. Jag vet inte om jag bara ska ta det lungt och slappa.
 
Bild på Elektrus (en av första bilderna jag tog med min kamera. Kanske två år sedan
 

Helgen

Kort om dagarna jag inte bloggat:
 
Lördag:
Lagade trerätter middag med mamma. Det var jätte super gott.
 
Söndag:
Åkte slalom med lillebror i bygdsiljum. Hade jätte kul, första gången jag åkte slalom i år.
 
Måndag: 
Sjuk, så låg hemma i soffan och sov. 
 
Idag/Tisdag:
Fortfarande sjuk och har jätte tråkigt.Sitter och ser tråkiga TV serier på tvn. 
 

Fredag!

Nu sitter jag hemma efter en låååång dag. Det började med att jag gick till skolan. 
 
I slutet av dagen hade vi SO prov om Samer.Efter det hade jag elevråds möte, idrott och sen gym med Wilma, Emelie, Maja, Wilma och Milly. 
 
Ikväll blir det pizza med familjen och farbror Fredde. Men jag ska nog bara ta det lungt och slappa. 
 
 

17/1-2013

Idag har jag haft syslöjd, vi gör pyjamasbyxor. Jag har klippt ut mönstet och ska rita de på tyget nästa gång. Jag vet inte riktigt vad jag ska använda för mönster. Det finns inte så många i "fusksiden" tyg.
 
Efter skolan lagade jag mat. Det blev en pasta-rätt , jag vet inte riktigt vad jag hade i. Vi hade inte så mycket så det blev ett litet hopplock av det jag hittade i kylskåpet.  Efter det städade jag och poppade musik. Jag använde mina nya högtalare jag fick av mamma och pappa i julklapp. Nu blir det att sätta sig ner med matte läxan. 
 
 

Träna, läxor och pyjamas byxor.

Idag på skolan gjorde jag en mall på mina pyjamas byxor jag syr på slöjden.Jag vet inte vad jag ska ha för mönster på tyget...    
 
Men iallafall gick jag till gymmet efter skolan, tränade till fem. Det gick faktiskt riktigt bra idag. Efter gymmet for jag hem och åt. Men direkt efter det satt jag mig med läxan. Jag har franska,matte,musik, engelska,fysik och teknik. Till fysiken skriver vi en labbrapport om ett "experiment". Vi skulle ta tempraturen på varmt och rumstemp. vatten. Sen skulle vi blanda dem och se vad resultatet blev. Så nu ska jag försöka skriva en smart slutsats till det.
 
Sen när pappa kommer in ska vi äta semlor som mammas jobbar kompis har bakat. Känns ju inte så super bra efter att ha tränat. Men det blir ett undantag.
 
 

Måndag

Måndag igen. 
Idag har jag varit på skolan och fått är väldigt konstig musik läxa. Vi sak väla en "cover" av 4. Problemet är bara att de som spelar och sjunger inte kan/är i otakt/spelar fel.  Sen ska vi skriva om vad bandet skulle kunna göra bättre. 
 
Sen har min av tacka min svenska lärare Robert, han slutade idag. Så hela på svenskan fikade vi. 
 
Efter skolan gymade jag, Wilma , Sandra och Maja. Jag gymade till halv 5. Sen bastade jag till 5. När jag kom hem var det bara att sätta sig med engelskan och plugga till imorgon. 
 
 

Barnkalas

Igår hjälpte jag till på min grannes barnkalas. Det var verkligen ett sånt där dröm barnkalas rosa, cupcakes, macarons , dans-stop, skattjakt och godis.
 
Idag har jag en lat dag.
Jag sitter i min onepice, ser skidor och lyssnar på musik.  Det är jätte fint väder ute men jag orkar rent inte gå ut.
 

Blää Sverige blää

 
→Sandras blogg inlägg, läs värt.←
Jag vet inte vad jag ska säga. Ni förstår vad jag menar om ni läser Sandras inlägg( tryck bara på texten där uuppe kommer ni till inlägget) Jag känner mig tom och är så grymt besviken på Sverige. 
 
  


Hejdå lovet

Idag har jag varit på stan med Maja. Vi gick runt och handla lite och jag köpte jag Hobbiten/Hobbit(boken). Maja köpte massa fina saker. Tidigare på lovet var jag ju i stan och köpte ett par jeans och några tröjor. 
 
Under lovet har jag sätt sagan om ringen filmerna, såg den sista idag. Filmerna är så sjukt bra och nu ska jag läsa böckerna och ska se The Hoobit i 3D.
 
Imorgon börjar skolan om och det känns väll så där. Men snart är det helg igen. 
 
 

1/1-2013

Idag har jag haft en "pyjamas dag". Jag började dagen med att sova till 12.00. Sen såg jag (som jag gör varje år) Ivanhoe. Sen jag jag spelat The Sims 3 Årstider. Sen kom Lucas upp med en skål vaniljglass med varm hjortronsylt. Efter det satt jag mig och såg filmen Clash of the Titans.
 

Nyår-Bilder

Igår (i natt) var vi i sjöbotten och firade nyårs, hos Wilma och Felicia(Fast Wilma var inte där.) Vi hade jätte trevligt och åt jätte mycket god mat. Vi åt en typ av "buffé" , varje familj som var där tog med sig något. Sen lekte vi massa lekar och sköt raketer. 
 

Gott nytt år

Gott nytt år alla bloggläsare. Nu laddar vi för ett 2013 som jag tror kommer bli ett superbra år. Tack för alla som läst min blogg i år. Jag hoppas ni fortsätter läsa året som kommer. 
 
Bilden gjorde jag i gimp