Snart är de..

Skyltsöndag förstadevent andraadvent tredjeadvent fjärdeadvent, Lucia, Julafton hos farfar och farmor och jul med mammas släkt.
 

Mat

Igår var jag hos tandläkaren och drog ut tänder. Eftersom jag ska få tandstälning. Jag mådde ganska illa av bedövningen. Mamma var gullig och köpte god mat till mig och en tidning. Sen åkte hon och pappa på julbord. Så världens bästa lillebror satt på Percy Jackson och Monsterhavet. Det var riktigt bra. 
 
Egentligen skulle jag och bowla med mina underbara vänner. Men det blev ändrade planer. Så blev lite depp. Men som tröst ska jag se glee och Doctor who. Love it
 

Djur är också värda att bra liv

Jag läste ett inlägg på Carros blogg, ni kommer till hennes blogg härHon hade "reblogga" det så jag kände att jag också var tvungen ett göra det. Ni kanske undrar varför jag är så upprörd? Jo det är en "trend" i Kina Det har blivit populärt med  nyckelringar. Då kanske ni tycker det är lite konstigt, vadå nyckelringar? Det är inga vanliga nyckelringar, i nyckelringarna finns det djur. Levande djur. Som små sköldpaddor, ödlor och fiskar.  Djuret lever i en liten behållare som inehåller vatten, luft och någon sorts näring så att djuret kan leva upp till 2 månader. Nyckelringen kostar  1,50 dollar.
 
 
Jag vill bara gråta när jag läser detta. Hur kan man utsätta djur så här? Behandla dem som små prydnader som ska bo i en super liten behållare som har näring så den klarar sig i två månader. Om de inte dör innan då.  Jag ser bilderna och inser att min sköldpadda Gerorge var lika stor när jag fick honom. Tänk om jag hade stoppat han i en liten behållare och bärt runt honom. Så jävla hemskt. 
 
Som tur är jobbar Animal Rights Group för fullt med att få detta olagligt . Om du tycker att det är lika vidrigt som jag borde du skriva in dig HÄR.
 
 
 

Farsdag

Nu sitter jag hos farfar på och firar farsdag. Dagen började med att jag vaknade tidigt för att göra en pankaks suffle till pappa som frukost. Sen stökade jag bort nere och diskade. Efter frukosten åkte familjen till farfars där vi fikade och träffade faster och Moa. Och nu ska vi äta min favvorätt.  
 
Ikväll ska jag laga mat åt pappa så uppdaterar senare. 
 

Halloween

Såg Nightmare before Christmas för någon dag sedan, bara älskade den så laddade ner lite penslar till gimp med Nightnare before christmas tema. Perfekt till Halloween♥     
 
Idag har jag varit på stan med mamma och Lucas. Köpte lite grejer och åt tillsammans på lilla kina. Jag jag kom hem sminkade jag min granne till  en mödad häxa, eller något sånt. Fixade mig själv tillen lite version den galna hatmakaren. Sedan följde jag henne när hon skulle gå bus eller godis. När vi kommit hem såg jag Star Wars Episod III på TV6.
 
Tänkte bjuda på en bild på mina halloween cupcakes jag slåde på skolan under halloween dagen på skolan,