Djur är också värda att bra liv

Jag läste ett inlägg på Carros blogg, ni kommer till hennes blogg härHon hade "reblogga" det så jag kände att jag också var tvungen ett göra det. Ni kanske undrar varför jag är så upprörd? Jo det är en "trend" i Kina Det har blivit populärt med  nyckelringar. Då kanske ni tycker det är lite konstigt, vadå nyckelringar? Det är inga vanliga nyckelringar, i nyckelringarna finns det djur. Levande djur. Som små sköldpaddor, ödlor och fiskar.  Djuret lever i en liten behållare som inehåller vatten, luft och någon sorts näring så att djuret kan leva upp till 2 månader. Nyckelringen kostar  1,50 dollar.
 
 
Jag vill bara gråta när jag läser detta. Hur kan man utsätta djur så här? Behandla dem som små prydnader som ska bo i en super liten behållare som har näring så den klarar sig i två månader. Om de inte dör innan då.  Jag ser bilderna och inser att min sköldpadda Gerorge var lika stor när jag fick honom. Tänk om jag hade stoppat han i en liten behållare och bärt runt honom. Så jävla hemskt. 
 
Som tur är jobbar Animal Rights Group för fullt med att få detta olagligt . Om du tycker att det är lika vidrigt som jag borde du skriva in dig HÄR.
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:


Kom ihåg mig?