Smörgåstårta

Instabild
Idag på praoen fick jag göra smörgås tårtor. Det var super kul. Lite tråkigt att det är sista dagen i morgon. Snart blir det skola igen...  Imorgon ska jag till tandläkarn i stan, för at prata om tandstälning... blää Snart helg..♥
 

And if you get low, just call me whenever

 

Trav i Boden

Just nu sitter jag i bilen, i Boden på ponnytrav. Men mammas solstråle till kusin som var nog snäll att köra oss när pappa var på älgjakt. Det regnar..  
Sen har jag tappat minnes kortet till kameran så jag kan inte fota . Så det blir att sitta och läsa tills loppen går. 
 

monday.

 
En bild från förra veckans rockabilly foto
Nu ligger jag och små slöar och lyssnar på musik. Benen gör ont efter träningen idag och huvudet dunkar efter en jobbig skoldag.  Just måndagar har vi så tråkigt schema.  

När jag kom hem efter träningen hittade jag några påsar med höstkläder jag ärvt. Kan inte fatta att det redan är höst. Får nästan lite panik. Måste verkligen köpa nya skor. 
I morgon efter skolan ska jag gymma. Efter det måste jag verkligen plugga. Har grymt mycket läxa och mycket lite tid.  9: an är jobbig.

Never in my life

"NEMO"
14/04/2005-13/09/2013
 
 

ALLA HARRY POTTER FANS KOLLA HÄR

 I LOVE IT♥
 

Hatar att säga hejdå

Det är inte rätt. Jag hoppas att de vet de.  Undrar när de ska börja tänka på männsikliga rättigheter. Kan bara inte fatta hur de behandlar dig och din familj. Ha det bra och hör av dig. Kommer verkligen sakna dig♥ 
 

You could walk straight through hell with a smile

 

Nål i skon

Idag har vi haft skolfoto. Det gick ganska bra. Utom att jag nästan blev sen. Påsen med mitt smink gick sönder och allt blev förstört. Mitt hår såg hemskt ut. Två av mina vänner hade avskeds grej. Jag är grymt förkyld. Jag gick runt och hade ont i foten, de var inte så konstigt eftersom jag hade en nål i skon.
Hoppas att de blir bättre i morgon 
 

This Is Gospel

(Tack Sandra!♥)

Bästa helgen på länge

Förra helgen var nog en av de bästa helgerna någonsin♥ I fredags åkte Milly, Emelie jag och Hannah till matfesten. Vi träffa Joj, Milthon och några andra. Sen på kvällen åkte vi till Mirja där var de alla möjliga männsikor . Sen sov Hannah ,Joj ,Keren och Albin hos mig. Nästa dag åkte jag till matfesten med Mirja, Emelie och några fler. Sen sov vi hos Emelie♥ På söndagen åkte jag och Mirja till matfesten igen och var med Albin, Robin , Alvin ,Milthon och några till.  Jag har haft en super helg!!
 
Idag var jag på kick boxning med Mirja och Emelie. Innan var jag också med Robin och Joj. Jag fixade PRAO på Ainas.
 
Nu ska jag vila upp mig och ladda upp för skolan i morn.
 
Alvin och Tom