24082014

 

 

I morse åkte jag förbi momme en stund och åt lunch där med mamma. Senare när vi kommit hem började jag med att städa rummet och George akvarium. Sen lagade jag middag till familjen. Gjorde köttfärs mackor i ugn. Efter middagen slängde jag på mig tränings kläderna och tog en lite längre promenad med lillebror. Gick med stavar för första gången på jätte länge, och det känns verkligen i armarna.

Imorgon har jag en ganska lugn dag på skolan, börjar morgonen med ett teater pass. Verkligen en bra början på dagen. Försöker även komma på några roliga och nödvändiga saker att "pynta" med i mitt skåp. Funderar på fotografier från 9:an.


ES1C

 
Vänta va? Är veckan redan slut? Veckan ha verkligen gått jätte fort.  Jag har alltså överlevt första veckan i gymnasiet.   Jag valde inriktningen estetisk teater på Anderstorp.  Teater och dans inriktningen har slått ihop till en klass, så vi har alltid samma lektion utom när vi har dans/teater.  Klassen kallas ES1C och jag trivs väl bra.  Tycker även det funkat ganska bra med alla nya lärare. Det ända som inte har varit så bra är att vi inte fick skåp för än fredags eftermiddag, men som tur var fick jag låna Robins skåp, så slapp jag dra runt på alla kläder och böcker hela dagen.  
Maten är också väldigt bra, efter som de bygger om matsalen har vi speciell matsedel och inte någon matsal.  Så vi sitter oftast i aulan och äter.
 
Idag har jag varit ute och sprungit, kollat massa inspirerande youtubers, bakat nyttiga frukost muffins (kanske lägger upp recept senare) och ätit surströmming med familjen.  Kvällen blir nog ganska lugn eftersom jag är sjukt trött eftersom mamma och pappa har tagit in en kyckling som mått ganska dåligt och gjort en liten bur åt honom inne. Tyvärr är han inte tyst många minuter.

Bränn vår stad med elden inom mig.

  

Augusti

 
 
 
 
Sommaren är kort kan man lugnt säga.  Vars har tiden tagit vägen? Kändes som att det var igår jag slutade 9:an. Börjar gymnasiet om en vecka, vilket känns ganska overkligt.
 
I lördags firade jag, Alvin , Mirja och Emelie, Robin som fyllde år tidigare i veckan. Vi åt pizza på bryggan och bowlade.    
Igår körde jag och Mirja moppe till kajutan där vi mötte Alvin och åt mat. Sen köpte vi glass från Emelie . Jag och Mirja fyndade även några vinylskivori en loppis bod.   På kvällen körde jag och Emelie till vitberget där vi grillade med några vänner, vilket var jätte kul.  Sen sov jag och Emelie hemma hos mig, på golvet nere i hallen.
 
Imorgon ska jag nog åka till stan med lillebror och köpa lite saker innan skolan börjar. Kram 
 

5/8 2014

 
Har inte bloggat efter jag kom hem från London. Hade det helt fantastiskt där och vill redan tillbaka.  Det bästa var nog att vara på "The making of Harry Potter". Att se så mycket från filmera och bara vara i den fantastiska omgivningen.     Shoppade ganska my
 
Idag är det min kära lillebrors födelsedag. Han har varit borta nästan hela dagen, först på träning och sen åkte han till travet. Men har bakat en gräddtårta med jordgubbsmousee.  Kan erkänna att den inte blev så jätte snygg, men hoppas att den smakar bättre än den ser ut. Kram