ES1C

 
Vänta va? Är veckan redan slut? Veckan ha verkligen gått jätte fort.  Jag har alltså överlevt första veckan i gymnasiet.   Jag valde inriktningen estetisk teater på Anderstorp.  Teater och dans inriktningen har slått ihop till en klass, så vi har alltid samma lektion utom när vi har dans/teater.  Klassen kallas ES1C och jag trivs väl bra.  Tycker även det funkat ganska bra med alla nya lärare. Det ända som inte har varit så bra är att vi inte fick skåp för än fredags eftermiddag, men som tur var fick jag låna Robins skåp, så slapp jag dra runt på alla kläder och böcker hela dagen.  
Maten är också väldigt bra, efter som de bygger om matsalen har vi speciell matsedel och inte någon matsal.  Så vi sitter oftast i aulan och äter.
 
Idag har jag varit ute och sprungit, kollat massa inspirerande youtubers, bakat nyttiga frukost muffins (kanske lägger upp recept senare) och ätit surströmming med familjen.  Kvällen blir nog ganska lugn eftersom jag är sjukt trött eftersom mamma och pappa har tagit in en kyckling som mått ganska dåligt och gjort en liten bur åt honom inne. Tyvärr är han inte tyst många minuter.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:


Kom ihåg mig?