Been tryin' hard not to get into trouble, but I, I've got a war in my mind

 
"I was in the winter of my life, and the men I met along the road were my only summer.
At night I fell asleep with visions of myself, dancing and laughing and crying with them.
Three years down the line of being on an endless world tour, and my memories of them were the only things that sustained me, and my only real happy times."
 

Helg

Nu sitter jag och kollar på serier och dricker te.  Är lite trött efter en vecka i skolan. Äve om den blev så kort för jag var sjuk måndag och var hos tandläkaren i tisdags. Jag fick även sluta tidigare onsdag och fredag för våran franska lektion blev inställd. Igår kväll åkte jag på gluggen och planerade halv åtta saken som vi har nästa vecka. Så det har ändå varit en ganska bra vecka. Allt utom att min tandställning gör att tänderna och så ömma att jag knappt kan äta.      
 
Ikväll efter lillebror kommit hem från sin hockey match kommer farbror Fredde och så ska vi äta pizza. Så kanske ska slänga ihop någon efterrätt... Ha en bra Lördag!
 

11.01.2014

Just när jag har gjort en vårig design kommer snön. Verkligen passande. Nu sitter jag och små jobbar med en deisgn till Keren.  
Medans går jag igenom lite kläder på sheinside.com. Det råkar inte vara så att någon råka vilja ge mig lite saker där i från?  
 
Nu ska jag nog göra lite te och se lite serier.
 
 

NY DESIGN!

Gjorde en slarvig ny design. TRYCK F5 OM DU INTE SER DEN
 
 

Nu går det kommentera min blogg igen

Min blogg har haft ett litet fel... man har inte kunnat kommenterat den. Ni har jag fixa det så nu är det bara att slänga in kommentarer!

07.01.2014

Idag har jag varit på stan med Mirja.  Vi vandrade mest runt. Köpte en tröja på HM. Sen gick vi till Viking och åt. Efter det gick vi till Balder och träffade Mirjas vänner medans vi väntade på Joj. Sen gick vi runt på stan tills bussen kom.  Innan jag åkte hem köpte jag en SOLO tidning.  
 
Efter maten tog jag ett bubbel bad och nu sitter jag och ser hockey och läser Solo. Imorgon blir det skola, känner mig inte alls taggad... bara ett halv år kvar i bureå nu.
 
   
Badbomb♥

Grattis farmor

Grattis världens bästa farmor! Älskar dig!♥
 -