#nätkärlek

 

 

#nätkärlek är en föreställning /föredrag är gjort med ett samarbete mellan unghästen och  med MediaCenter. #nätkärlek handlar om hur vi beter oss på nätet, om vad som är okej och vad som inte är okej. Är det okej att kommentera kränkande inlägg på internet. Ska man behöva stå för sakerna man skriver på nätet? Vad ska man göra om man blir kränkt på nätet?

Verkligen intressant att sitta och lyssna på och väldigt lärorikt när publiken får vara med och påverka delar av föreställningen. Publiken fick även chanser att diskutera och ta ställning till olika frågor och påståenden.


Tid

 

 

Tiden går väldigt fort just nu. Imorgon är det redan fredag, tiden bara rinner i väg.

I söndags var Moa här och vi bakade och åt gjorde pizza. Vi hade jätte kul och bakade cookies, långpanne äppelkaka och små jordnötssmör/choklad godisar.

I måndags kväll var estetiska inriktning dans och teater och såg dansen Rosa brus, den var jätte bra, verkligen värd att se.

I onsdags höll jag och Robin i uppvärmningen på teatern, vilket var lite smått läskigt. Dock kändes det som det faktiskt gick ganska bra och det var ganska kul. Det uppgiften gick ut på var att hålla i en uppvärmning på 40 minuter som skulle värma upp kropp/leder, de mentala och gemenskapen i gruppen. Vi valde att köra 3-4 olika övningar.

Idag var alla 1:or från anderstorp och såg #närkärlek. Har tänkt skriva att eget inlägg om föreställningen/ föredraget. Men kan säga att det faktiskt var väldigt intressant.


Älgen

 
Dagen börjades med att ta en tidig buss till stan för att hinna till ett besök hos tandläkaren och sedna frukost på espresso house. Hade sovmorgon, så skoldagen börjades med en mentor tid. Sen hade vi hål till klockan 13.00, så jag, Molly, Moa och Henny gick till stan och ät lunch på SubWay.   13.00 hade vi engelska en timme och sedan slutade vi.  Jag följde med Moa till travet och vi var ute och körde Hälge (älgen) och tog sedan bussen hem.
 
Imorgon ska jag på teater med klassen , längtar jätte mycket
 
 
The xx-Crystalised

Monki

 
                                                                                   
 
 

 Bilderna är tagna från Monkis hemsida 
 
Några grejer som jag skulle vilja beställa ifrån Monki
 
 
 
 

Älskade internet

 

(brist på bilder)

Äntligen funkar vårat internet igen. Har inte gått att blogga med vårat sjukt sega internet, men nu är det början av en ny månad, så nu funkar det mycket bättre.

Andra dagen på min tredje vecka på Anderstorp, trivs verkligen jätte bra. Just nu jobbar vi med berättade på en av teater kurserna och det är verkligen jätte kul. På fredag ska vi se en föreställningen teater och dans gruppen på Nordanå. Ser verkligen fram i mot det.