tjugosjunde augusti tvåtusenfemton

 
 
Efter en period med mycket att göra och lite tid börjar jag äntligen att skriva här igen. Jag har hunnit med att njuta av den sista tiden av sommaren och börjat 2:an på gymnasiet. Jag går alltså teater på anderstorpsskolan i Skellefteå.Det känns såklart både bra och dåligt att börja om skolan. Just nu känns skolan mest rörig och ganska kaosartad på grund av ombyggnader. 
 
Den här veckan inledde jag med att vara sjuk efter en tur i ällven glidandes i en pool. Jag lyckas alltid med att bli sjuk till alla roliga event jag sätt i fram i mot som det var på trästocks, när jag hade feber och var ganska risig, och nu matfesten. Jag hoppas att jag ska bli nog frisk för att orka vara där. Har i allfall gjort det bästa med veckan, varit på skolan, köpt lite kläder och igår åt jag gelato med Robin.  
 
Under matfest veckan ska teaterlinjen visa upp sig lite och på lördag ska gruppen jag är med i köra lite tävlingar (i roll). Jag ska då likna,Johnny Depps tolkning, av Willy Wonka och Alicia och Matilda ska vara ompalompas. Det är alltså karaktärer från Charlie and the chocolate factory (Kalle och chokladfabriken). Kram!

Flytt, små resor och äta på golvet

 
 
Senaste tiden har jag haft ganska fullt upp. Vi åkte på minisemester till Piteå en helg och bodde på hotell där vi badade och åt massor. Jag har bakat bullar två gånger. En dags resa till övik hann vi också med, där var vi på trav och träffade min gudmor med familj.  
 
Sen är det också så att Robin har flyttat till en lägenhet, så vi har försökt styra upp lite i flytt kaoset. Det är faktiskt en jätte fin och ganska stor etta. 
 
Under gårdagen hann jag köpa en födelsedagspresent åt min bror (som fyller år idag!!), fikat med en vän och sen köpte Robin hem mat. Vi såg New Girl och sen satt jag och läste massa bloggar.