Turkisk Yoghurt och honung

 
Detta är vad jag och Robin åt till frukost för någon vecka sedan. ÄLSKAR verkligen turkisk yoghurt med honung och bär eller frukt (toppade det med chiafrön).  Dett är både ser gott ut och smakar fantastiskt.
 
 
 
 
 

Kerens bloggdesign

 
 
Det två senaste dagarna har jag jobbat på en bloggdesign åt Keren. Den skulle vara enkel, ha lite färg och hon ville ha med tre quotes någonstans på bloggen. Jag gjorde en ganska simpel design, med menyn i en dropdown, blå rubrik över inläggen för att få in lite färg och en liten slideout.  När muspekaren rör slideouten kommer tre quotes fram.  Kolla in designen här.
 
 
 
 

Tips- Sommar & Vinter i P1

 Brukar ofta på sommarloven lyssna på Sommar och Vinter i P1. Så jag måste verkligen tipsa om de två sommarpratarna som varit i år, Lena Olin och David Batra. Tycker båda två har fantastiska, hade bra ämnen och bra musik. 
 
Lena Olin, en av Sveriges största skådespelare, pratar om sin uppväxt och livet bakom strålkastarna. Hon pratar om sjukdomar i familjen och hur det har påverkat hennes uppväxt.  Hon berättar om varför hon stannade i växten emotionellt och om hur hon under en period slutade prata och bara skällde som en hund.
 
 
David Batras sommarprat handlar om att ståuppkomikern och skådespelaren ska ringa ett av det jobbigaste samtalen i hans liv. Han ska ringa till en idag fullvuxen man, som en gång var en liten pojke som han mobbade. Batra ser tillbaka på skollivet, om hur han hade det själv, hur pojken hade det och om han nu ska vågra ringa. 
 

Balkong

Just nu sitter jag på min balkong och hör på gamla sommmarlåtar. Tidigare imorse åt jag även frukost uppe på balkongen. Turkisk yoghurt, melon och isvatten. Först och främst ska jag redigera några bilder, sen sola, göra lite lunch och lyssna på sommarpratarna på P1. På eftermiddagen blir det träning och sedan passa min lillkusin Moa ett tag. 
 
 
 
 
 

Midsommar 2015 i bilder

 

Midsommar

Till midsommarlunch år vi sill med våra grannar, men eftersom jag inte gillar sill åt jag sallad istället. Resten av dagen har jag och Robin bakat en jordgubbstårta och en kladdkaka som vi ska ha som efterrätt ikväll.  Ikväll ska vi grilla med grannarna och sen var tanken att jag och Robin kanske åker till stan ett tag. Verkar dock som om vi inte kommer hinna. 
 
Imorgon är det midnattstrav på Skellefteå travet som vi enligt tradition ska åka till. I år ska även Lucas starta med Bonus. 

Snart sommarlov

 
 
Tiden rinner iväg och jag inser inte att vi snart har sommarlov. Ska snabb förbättra två uppgifter till skolan och sedan är jag klar. Imorgon ska jag fika med Emma, Lisa, Alicia, Matilda och Ruth efter skolan och sedan bege mig till Robin och sova där.
 
Idag var jag och Robin förbi tacobaren och åt. Det var riktigt gott. Sendan kollade vi på de som skulle på balen.  Alla var så vackra!