En favorit-Passion Fruit Shower Gel

 
En favorit är The Body Shops "Passion Fruit Shower Gel". Bara älskar doften av den. Tyvärr säljer de inte den i Skellefteå längre , utan bara vid rean. Köpte en då som jag sparar väldigt varsamt. 
 
 
 
 

Våffeldagen

 
Idag har vi haft en ganska rolig skoldag. Först på morgonen hade vi fysisk teater, jag hade igen bra "teaterdag" för mig, så det gick väl sådär. Efter det såg vi musiktreornas slut projekt, de var verkligen jätte duktiga. Vi åt lunch och for till stadsbiblioteket för att läsa sagor för barn på berättar festivalen.
 
När jag kom hem hade mamma gjort våfflor.
 

Cheesecake

Igår var jag och fikade med Alicia, Ruth, Emma och Robin på Lilla Mari, efter skolan. Blev kär i deras cheesecake. Sen gick jag och Robin till Biboköp och sedan åt vi middaag på Max. Jag fick världes finaste gula Mumin-glas. 
 
 

So much to read , so little time

 

 

Monday morning

 
På måndagar har jag sovmorgon en timme, så imorse väckte jag lillebror med frukost. 
 

Frukost

Igår kom Robin hit, först var vi ute och grillade med min familj och faster och Moa.  Vi gick in och latade oss till middagen. Vi beställde pizza till middag och sen såg vi Harry Potter, men vi såg inte klart den för jag höll på somna. 
Idag har vi sovit bort nästan hela dagen , vi åt frukost vid tolv och sov till tre tiden. 
 
Imorgon har jag genrep på berättarfestivalen, min grupp ska läsa upp Elddonet av H.C  Andersen. Så just nu ska jag sätta mig och plugga in manuset i sista sekund.

Mitt nattduksbord

Turkos buddah från Indiska, Vaniljljus, Rosa Tulpaner

Solförmörkelse

 
                                                                        (När jag och Lucas var och hälsade på våran kusin)
 
Har haft feber nästan hela veckan, och även idag. Så i veckan har jag mest ätit varma mackor, te och  New girl. Började se om serien och är just på den andra säsongen. Bara älskar serien.♥ 
 
Jag gick även ut för att kolla på solförmörkelsen. Tyckte inte det var så speciellt som jag hade trott att det skulle vara, så satt mig för att försöka plugga ikapp det jag missat under veckan. Ska även städa mitt rum, ifall jag är frisk imorgon och Robin kommer hit. 
 
 
 
 

Ny bloggdesign

Old
New
 
 
Kände att det var dags för en nya design så snabb jobbade ihop den här. Inte helt nöjd, men den får duga tillsvidare. Om ni inte kan se designen tryck F5.(Kommer nog förmodligen ändra designen lite eftersom)