Tävling | CASEAPP | Vinnare

Vinnaren av CASEAPP tävlingen jag startade för nästan två veckor sedan är Boel. Vinsten är ett presentkort med värdet 300kr. Grattis! Jag kommer kontakta dig via mail under helgen!
 
Jag vill verkligen tacka alla som var med och tävlade, det har varit riktigt kul. För er som inte vann finns dock en rabattkod! Nämner ni JULIAHW20 i kassan får ni 20% rabatt! 
Förhoppningsvis så kommer jag kunna köra fler tävlingar snart!
 

Håkan Hellström , 2016

Efter köande, en mycket seg dator och är väldigt nervös Julia, så har jag nu två biljetter. Jag har två biljetter och ska se Håkan Hellström den 4 juni på Ullevi. Jag fick lite smått panik när hemsidan bara stängde ner hela tiden och när det stod att ”Just nu befinner sig 95 000 personer i kön. Hade det varit en fysisk kö hade den slingrat sig hela vägen från Ullevi till Lerum och tillbaka!". Som tur var ställde jag mig i kö någon timme innan biljetterna släpptes. 
 
Detta blir andra gången jag ser Håkan Hellström live.  Första gången var på stadsfesten i Skellefteå för några år sedan. Jag är verkligen jätte deppad och sjukt glad. 
Träffar man någon av er där?

Tävling | CASEAPP |AVSLUTAD

Nu sådär på hösten tycker jag att vi kör en tävling! Jag gör ett samarbete tillsammans med CaseAppNi kommer ha möjligheten att vinna ett presentkort värt 300kr! CaseApp ger dig möjligheten att designa ditt eget skal eller skin till din dator, surfplatta, iphone och såklart andra mobiler. Själv har jag ett skin till min Mac i mönstret Isvit marmor.
 
För att vara med i tävlingen så måste ni:
Skriva en liten kommentar om vad ni gillar bäst med hösten! Glöm inte eran mejl!
 
Kommer presentera vinnare 23 Oktober!

fyra senaste från instagram

 
 
 
-En bild som visar hur söt Robin var när vi fikade
-En lunch med momme
-Albus och jag plockade äpplen
-Mys med Lilly
 
Kolla in på min instagram!  @juliahellgreen

The Sherlock Special

 
Kan knappt vänta. 

Efter pasta, flera liter te och skolarbeten

Idag var jag på skolan igen, första gången i veckan, och det gick faktiskt bra.Som jag sagt tidigare har jag varit sjuk sedan fredags och verkligen inte blivit bättre, men imorse kände jag att jag var tvungen att åka. Hade kort dag idag och inte alls för jobbiga lektioner. Skoldagen börjades med Estetisk Kommunikation, där efter planering inför resan vi ska göra, texmex buffe till lunch och tillslut engelska. Resan kommer jag förmodligen berätta mer om sedan då vi har det lite bättre planerat. Efter skolan åkte jag till min mormor , vi pratade, åt och drack te. Skulle åka på kören också men kände att energin tagit slut, så åkte hem. 
 
Igår kom Robin hit efter han slutat skolan. Han lagade pasta carbonara, vilket han är super duktig på. Sedan hjälpte han mig att fokusera på skolan, så fick min engelska uppgift gjord. Resten av kvällen drack vi te och myste. 
(Hade dock inte ägg på min)
Nu kan jag också avslöja att det snart kommer en liten tävling här! Så ni får hålla utkik!

Washitejp?

Fick några frågor om vart jag köpt min washitejp och vad washitejp ens är. Washitejp är alltså en tejp man kan använda av dekor. Det är oftast ungefär som papperstejp och är enkelt att fästa. Var har jag då köpt denna tejp? Jag har bland annat köpt mina på Lagerhaus och Happy Homes. Ni kan själva hitta det på till exempel Panduro!

DIY|Fyra enkla sätt att använda washitejp

 
 
Ville pyssla lite idag men inte göra något som är för avancerat. Jag använde washitejp för att snygga upp lite grejer som nog de flesta har hemma. På bilden lägst upp i inlägget ser ni allt jag använde! Jag har köpt min washitejp från massa olika pysselaffärer.
 
DIY 1|Pappersklämmor
Du behöver:Washitejp, sax och pappersklämmor. Pappersklämmor kan du hitta här.
Så här gör du: Väldigt simpelt, jag mätte ut hur lång tejpen beövde vara, sedan klippte jag. Jag satt en tejpbit på vardera sida och vek in kanterna. Jag använde små pappersklämmor och jag kan tänka mig att om man använder större kan man behöva använda en till tejpbit till "toppen".
 
DIY 2|Värmeljus
 
 
Du behöver: Värmeljus (Jag använde vaniljljus), 
Så här gör du: Tejpa bara ett varv runt ljuset. Klart!
 
DIY 3|Pennor
Du behöver:Pennor, washitejp och en sax.
Så här gör du: Än en gång så enkelt! Använde två tejpbitar i pennans längd och satt fast dem på var sin sida av pennan. 
 
DIY 4|Mobilladdare
 
Du behöver:En laddare, washitejp och en sax. 
Så här gör du: Det är bara att tejpa där man tycker det passar. Jag skulle dock vara försiktig och inte ladda under natten eller när man inte har uppsyn. För iallafall min laddare kan bli riktigt varm!
 
 
 

Q/A Del 3

 
 
Hur kommer du klä dig i höst? 
Varma kläder i mörka färger. Har väl oftast svarta jeans eller en kjol och på sista tiden har det blivit många tröjor med turtleneck. 
 
 
 
Om du fick ta med 1 sak till en öde ö, vad skulle det vara?
Hm en båt tror jag!
 
Vart köper du helst dina kläder? 
Kläderna jag mest använder nu kommer från H&M och Monki skulle jag tro. 
 
En favorit just nu är ju såklart denna tröja från H&M!
 
Would you rather have a head the size of a tennis ball or the size of a watermelon? 
Watermelon
 
 
Favorit musik just nu?
Här har ni tre favoriter som jag lyssnar mycket på just nu!
 
Favoritmat?
Så svår fråga! Kan verkligen inte bara välja en sak men soppor och pasta är alltid favoriter.
 

sjuk och höst

Hela helgen har jag varit sjuk. Det började redan i fredags då jag skulle sjunga med kören på stan med kören. Jag och Robin gick till Wayne´s coffe (Som nu har världens finaste take away muggar De skänker även 2kr för varje rosa mugg Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj) för att dricka något varmt. Efter uppträdandet mådde jag inte så bra, men kämpade mig igenom ett resturang besök på Lilla Kina med Robin. Efter det satte jag mig på en buss hem och myste med min familj tills Robin kom senare på kvällen.

 
 

Igår var det meningen att jag skulle på V75 i Skellefteå, men mådde verkligen för dåligt. Jag och Robin var hemma och sov. Hade varken matlust eller ork till att göra något.

 
 En närbild på en bro som finns i skogen bakom huset jag bor i.

Idag har jag försökt rycka upp mig själv lite, tog två super korta promenader för att fota med Robin och plocka äpplen med mamma. Förhoppningsvis mår jag bättre imorgon och tar mig till skolan.


TIPS | White Tea

 
 
Detta är ett nytt te jag köpte med Robin. Det är faktiskt riktigt gott och tycker omslaget på påsen är jätte gulligt.  Jag köpte det på Nygatan57s Skafferiet. Tycker verkligen alla tenördar som jag ska prova det!