Tävling | CASEAPP |AVSLUTAD

Nu sådär på hösten tycker jag att vi kör en tävling! Jag gör ett samarbete tillsammans med CaseAppNi kommer ha möjligheten att vinna ett presentkort värt 300kr! CaseApp ger dig möjligheten att designa ditt eget skal eller skin till din dator, surfplatta, iphone och såklart andra mobiler. Själv har jag ett skin till min Mac i mönstret Isvit marmor.
 
För att vara med i tävlingen så måste ni:
Skriva en liten kommentar om vad ni gillar bäst med hösten! Glöm inte eran mejl!
 
Kommer presentera vinnare 23 Oktober!


Kommentarer

Alla vackra färger och det "krispiga" när kylan kommer.
mctrollet@hotmail.com

Det jag älskar med hösten är de där underbara kvällarna, då det regnar ute, och man sitter inomhus med tända ljus, te och en mysig film. Och man har bäddat ner sig under mysiga filtar och har det hur bra som helst! :) Kram!
feliciaekstromm@hotmail.com

Jag är inte så förtjust i hösten men det som är mysigt med den när mörkret kommer är alla LJUS man kan tända <3

Jag är med! Det jag gillar med hösten är att man klä sig i stickat! :D

Rulle

Det jag gillar mest med hösten är att det inte är för kallt eller för varmt för att cykla! Fin blogg förresten BÄSTA DU❤️ ruthericsson@hotmail.com

Alla färger på löven :)

Det jag älskar bäst med hösten är färgerna i naturen, stämningen på kvällarna med familjen och the cozy clothes plus höstljus. ❤️❤️ (kerenhap@hotmail.se)

Jag älskar mysfaktorn under hösten! Man får en riktigt bra anledning till att hålla sig inne och tända brasa, dricka te eller varm choklad och sträck kolla på serier. :)

Hej! Just nu har jag en pågående tävling på min blogg där vinnaren vinner en present. Gå in på Veckans Blogg under Kategorier så kommer du direkt till tävlingen. Lycka till! :)

Å jag vill verkligen vara med! :) Hösten är min favoritårstid så det är svårare att klura ut vad jag inte gillar haha :D men det bästa är helt klart myset, med något varmt att dricka, tända ljus, mysa ner sig under en filt och se en bra film/serie :)

Gud så kul med en tävling! Jag är gärna med! Det bästa med hösten är nog att man kan använda snygga stickade polotröjor och snygga knästövlar till, sen alla snygga skor tex knästövlar och alla snygga bilder man kan ta då solen skiner. Sen är det alltid mysigt att ligga hemma i soffan med te då det regnar som mest! Hoppas du får en bra dag:) kram! S-saraw@live.se

Det bästa med hösten är att kunna få tända sina doftljus så fort solen har gått ner. Laga mat med min pojkvän och ha en mysig middag tillsammans samtidigt som vi kollar på film. Sedan kunna gå ut på en promenad och se alla fina löven på marken. Jätterolig tävling du har! :)

Åhh, så kul med tävling! Jag är gärna med. Det jag tycker mest om med hösten är alla dessa mörka kvällar där man bara kan ligga inne framför brasan, dricka varm choklad och kolla på favoritserien. Det gör mig så otroligt glad och lugn! :)

Jag är gärna med :) Det jag gillar mest med hösten är när alla löven ändrar färg och allt blir fint och färgglatt ute. Att kunna gå på fotopromenader och att sedan kunna bosätta sig i sängen framför en film med te. :)

Jag är gärna med! Det jag gillar mest med hösten att få tända ljus och mysa inomhus med en kopp te och höra regnet oh vinden utanför. Åh så mysigt! Min mail: juliasvensson2000@hotmail.com

sv: Åh tack sötis! Kramar

Nina

Ljus, ljus och åter ljus💕💕💕

Jag är med! Det bästa med hösten är att gå ut på promenader med katten och kameran, och tända ljus fram till en mysig film med sin pojkvän ♥

Svar: Tack så jättemycket!

Svar: Tack så jättemycket!

Jag älskar att luften är klar, hög och lätt att andas.
Det gör att när en går ut så får en mer syre i lungorna och jag älskar den känslan.
Den känslan och alla färgerna gör mig mycket lugnare och gladare :D

Jag är med! Det jag gillar mest med hösten är färgerna på löven och halloween :)

Det jag älskar med hösten är att det börjar bli kallt, utan att vara för kallt, så att du kan bära lager på lager när det kommer till kläder!

Åh så fint, typiskt att jag inte bor i Sverige :P


Kommentera inlägget här:


Kom ihåg mig?