Foppa märken

Hittade mina "foppa märken" som vi kallade dem när jag var mindre. (Jag vet faktiskt inte om det är så det heter...? ) Just de här köpte jag faktiskt "bara" för 3-4 år sedan eftersm jag tyckte att de var så himla söta. Försöker komma på något roligt pyssel jag kan göra med dem, så jag faktiskt kan använda dem till något.
Dessa är helt klart favoriterna, alltså hur söta är de inte? Det är allts¨Ron, Harry, Hermione och  sorteringshatten (the Sorting hat). 
Sen var jag ju såklart tvungen att köpa Star Wars märken också!
 
Har ni några förslag på vad jag skulle kunna göra? 
 

Lush

 
Detta var vad jag och mamma klickade hem från LUSH här om dagen. 
 
Jungle Solid Conditioner - 79kr/50g
En balsamkaka, jag var sugen på att köpa denna eftersom jag har hårt att de räcker väldigt länge och har ett bra pris! Jag har testat den en gång pch tycker håret blev lent! Den hittar ni här.
 
Honey I Washed My Hair - 99kr
Så klart var vi tvungna att ha en schampokaka också! Den ska alltså räcka till mellan 60-80 tvättar! Jag provade också denna för någon dag sedan. Jag knuggaden den kanske i fem cirklar och insåg att det blev lite för mycket! Tror faktiskt det räcker med 3gånger! Den luktar jätte gott och ni kan hitta den här!
 
Mask Of Manaminty - 79kr/125g
Jag har läst ganska mycket bra om denna ansiktsmask och kände att jag var tvungen att testa den! "En djuprengörande ansiktsmask som är tuff mot acne men snäll mot din hud." Står det i beskrivningen och jag hoppas det stämmer! Den luktar pepparmint och luktar därför starkt med gott! Ni hittar den här!
 
Blackberry 49kr
Jag älskar att bada. Måste jag säga mer? 
Denna hittar ni här!
 
Detta är faktiskt första gången jag köper något från lush! Så om du har provat någon av dessa eller något annat från LUSH skriv vad ni tycker!