musikfavoriter | september

Såg att Ida gjorde ett sånt här inlägg på hennes blogg och tyckte att det var en sån himla bra idé! Så all cred till henne och så får ni kolla in hennes blogg här!
 
 
 
Vad har jag lyssnat på denna månad då?
 
När jag och Lucas var yngre ÄLSKADE vi Snook, hipphopdoun som består av Oskar Linnros och Daniel Adams-Ray. Sedan de gick skilda vägar har jag lyssnat mycket på dem båda som soloartister. Sen en kväll när jag satt på facebook fanns det ett inlägg där om att duon skulle återförenas och släppa en ny låt!
Det har såklart blivit MYCKET Kent, vilken kan bero på att jag förmodligen ska fara och se dem i Luleå den 8 oktober!  Kent släppte samlingsalbumet Best of i slutet av augusti!
  
 
 
Sen har det allmänt blivit mycket gamla låtar, jag är faktiskt inte så duktig på att hålla mig uppdaterad på vad som händer i musikvärlden! Och när jag väl tycker att jag hittat en ny låt jag gillar inser jag att den släpptes 2012.
En cover av en äldre låt släpptes 14 september, som faktiskt egentligen inte är min musiksmak. Men eftersom jag lyssnat en del på orginalet för något år sedan fastnade jag för den. Låten jag pratar om är Cancer med Twenty One Pilots (orginalet är med My Chemical Roman)
 
 

Bra saker...

  • det var rea på ett par pennor jag velat köpa ett tag.
 
  • jag köpte två stycken froosh på Ica
 
  • jag har fått NK:n gjord och åt bananchips medans jag pluggade.
 
  • till middag lagade jag sötpotatismos med sparris.
 
  • jag har ätit en skål med banan och egen blockade hallon&blåbär
(ja jag inser att det mesta har med mat att göra... men vem gillar inte mat???)