musikfavoriter | september

Såg att Ida gjorde ett sånt här inlägg på hennes blogg och tyckte att det var en sån himla bra idé! Så all cred till henne och så får ni kolla in hennes blogg här!
 
 
 
Vad har jag lyssnat på denna månad då?
 
När jag och Lucas var yngre ÄLSKADE vi Snook, hipphopdoun som består av Oskar Linnros och Daniel Adams-Ray. Sedan de gick skilda vägar har jag lyssnat mycket på dem båda som soloartister. Sen en kväll när jag satt på facebook fanns det ett inlägg där om att duon skulle återförenas och släppa en ny låt!
Det har såklart blivit MYCKET Kent, vilken kan bero på att jag förmodligen ska fara och se dem i Luleå den 8 oktober!  Kent släppte samlingsalbumet Best of i slutet av augusti!
  
 
 
Sen har det allmänt blivit mycket gamla låtar, jag är faktiskt inte så duktig på att hålla mig uppdaterad på vad som händer i musikvärlden! Och när jag väl tycker att jag hittat en ny låt jag gillar inser jag att den släpptes 2012.
En cover av en äldre låt släpptes 14 september, som faktiskt egentligen inte är min musiksmak. Men eftersom jag lyssnat en del på orginalet för något år sedan fastnade jag för den. Låten jag pratar om är Cancer med Twenty One Pilots (orginalet är med My Chemical Roman)
 
 


Kommentarer

åh många där jag inte hört, ska lyssna sen. tack för tips!

Kul att läsa :) Lite låttips också, vilket alltid är uppskattat! Kram

Har faktiskt inte hört någon av dessa så tack för tipsen! :D

Åh aldrig hört dem innan :)

Jag gillar verkligen "sitter på en dröm" :)

åh härliga låtar!

Har inte hört någon av dessa, haha.. Kul med så mycket tips!

sv: ja eller hur :)

bra låtar :D

Inte hört någon av dem tror jag haha :)

Så bra tips! Största delen av låtarna jag lyssnar på är oxå släppta tidigare år.:D


Kommentera inlägget här:


Kom ihåg mig?