Skrivblock

 
Jag har de senaste åren haft ett litet beroende, jag köper massor av skrivblock. Att göra listor under dagen på vad som helst är min favorit sak, vad som ska handlas, sorteras, göras och så vidare. Jag hittar och får dem lite över allt ifrån, de två på bilden där uppe köpte min mormor åt mig i Stockholm och de på bilden under är ifrån Lagerhaus!
 
 
 

monolog, nordanå och anna nordlander

 
Dagen till ära bjuder jag på en mobilbild ifrån igår! Det var nämligen så att vi har på Nordanå för att få bli informerade om ett projekt vi får vara med i om vi vill! Det handlar om Anna Nordlander som är en konstnär ifrån Skellefteå och känns verkligen jättekul! Vi ska se om jag får ihop det med mitt gymnasiearbete som är att jobba med en monolog.
 
Det jag tänkte fråga är om ni skulle vara intresserade att följa med på mitt gymnasiearbete och på vilket sätt? Videos, inlägg, mycket bilder? Vad tycker ni blir roligast, hur ska jag lägga upp det?

tre favoriter

 
Tänkte skriva ett inlägg och tipsa om några av mina favoriter, just tre favoriter man aldrig blir trött på! Eftersom jag inte hade något att göra igår tog jag fotograferingen lite längre än vanligt och lekte lite med stilleben(-ish). Jag hade glömt hur roligt att jag tyckte det var att fota och redigera bilder! Men nog om det, nu ska jag berätta mer om mina favoriter!
 
 
Seaweed Pore-Cleansing Exfoliator  | The Body Shop. Denna peelingkräm räddade mig otroligt mycket under tiden jag var med i En Julsaga. Att kladda på massa teatersmink flera gånger i veckan kanske inte är det mest optimala för huden, denna rengjorde ansiktet och höll det i topp! Den hittar du här!
 
 
R&B  | Lush. En leave in hårbehandling som återfuktar håret! Jag blev glatt överraskad över denna! Den räcker även länge när man inte behöver använda så mycket och är lätt värt priset. Den luktar även jasmin och apelsinblomma. Ni hittar den här!
 
 
 
 
 
Deep Comfort Hand and Cuticle Cream  | CLINIQUE. Nu under vintern är en bra återfuktande handkräm allt. Denna kräm ifrån CLINIQUE får alltid följa med mig var jag än åker. Ni hittar den här!
 
Har ni några tips på produkter jag borde testa som ni verkligen tycker om?

Tim Burton | The Melancholy Death of Oyster Boy & Other Stories

När jag var på Tate Modern i London hittade jag en mysig bok som fick följa med mig hem & till slut blev en present till en vän.

 

Burton publicerade denna bok med tjugotre små berättelser/dikter 1997.

 

Har alltid älskat Burtons filmer och blev jätteglad när jag hittade den! Boken har även fantastiska illustrationer av Burton själv, som ger texterna extra liv.

 

 
 
 
 
 

Josef Frank

 
I julklapp fick jag en fin anteckningsbok och en mapp med motiv av Josef Frank. 
 
 
Och hur fint är inte motivet?
 
 
Det är alltså Akademibokhandeln som har tagit fram blocken och mapparna med akvarellmotivet.
 
 
Är ni också sugen på att köpa någon av dem hittar ni blocket här och mappen här
 
 
 Jag vet dock inte riktigt vad jag ska använda blocket till än, har ni några tips?

Liverpool | 2016

Här kommer lite bilder ifrån Liverpool resan jag gjorde med klassen hösten 2016! Åh vad mysigt det var och snart kommer de vi umgicks med i Liverpool hit! Liverpool är ju totala lyckan för ett The Beatles fan som jag!
 
 

Ny bloggdesign

 
Har snabb byggt ihop en ny bloggdesign eftersom jag kände att det var dags för något nytt!