tre favoriter

 
Tänkte skriva ett inlägg och tipsa om några av mina favoriter, just tre favoriter man aldrig blir trött på! Eftersom jag inte hade något att göra igår tog jag fotograferingen lite längre än vanligt och lekte lite med stilleben(-ish). Jag hade glömt hur roligt att jag tyckte det var att fota och redigera bilder! Men nog om det, nu ska jag berätta mer om mina favoriter!
 
 
Seaweed Pore-Cleansing Exfoliator  | The Body Shop. Denna peelingkräm räddade mig otroligt mycket under tiden jag var med i En Julsaga. Att kladda på massa teatersmink flera gånger i veckan kanske inte är det mest optimala för huden, denna rengjorde ansiktet och höll det i topp! Den hittar du här!
 
 
R&B  | Lush. En leave in hårbehandling som återfuktar håret! Jag blev glatt överraskad över denna! Den räcker även länge när man inte behöver använda så mycket och är lätt värt priset. Den luktar även jasmin och apelsinblomma. Ni hittar den här!
 
 
 
 
 
Deep Comfort Hand and Cuticle Cream  | CLINIQUE. Nu under vintern är en bra återfuktande handkräm allt. Denna kräm ifrån CLINIQUE får alltid följa med mig var jag än åker. Ni hittar den här!
 
Har ni några tips på produkter jag borde testa som ni verkligen tycker om?


Kommentarer

Älskar r&b-cream! Måste testa de andra :)

Kul att se! Både Clinique, The body shop och Lush är tre av mina favoritmärken! Kram

Åhh vilka fina bilder! Du lyckades verkligen =) Kram

Verkar som bra produkter!

Jag älskar verkligen Lushs produkter!!

Så kul med sånna tips :)

Tack för tipsen! :)

Bra tips! :D

bra tips! :) är kul att se vad andra har för favoritprodukter.

Bra tips!

Så bra tips :D

älskar typ alla lush produkter

bra tips!


Kommentera inlägget här:


Kom ihåg mig?