Sommaren 2017

Hur blev nu sommaren 2017? Tänker jag nu när det snart är vinter och faktiskt redan börjat snöa. Blev den som enligt planerna och har jag verkligen hunnit med det jag velat denna sommar? 
 
Sommarens plan var att den första veckan efter studenten skulle jag umgås med min pojkvän Martin till max. Han skulle nämligen åka till Nepal större delen av sommaren. Han skulle åka lördagen ifrån arlanda och jag skulle redan åka ner till Stockholm på onsdagen för att umgås med min vän Keren och sedan möta upp Martin på fredagen. Några dagar innan lyckas Martin dock dra på sig en hjärnskakning och kunde inte åka till Nepal, så planerna ändrades och fick anpassas lite efter att Martin inte var så pigg.
 
Såhär kommer några guldkorn ifrån min sommar:
 
 
 
Stockholm: Det blev en Stockholmsresa, den blev bara några veckor senare istället! Josefine och Johan följde även med! Vi hann på Naturhistoriska, shoppa en massa, äta väldigt mycket god mat och träffa två vänner.
 
Jobb: Största delen av sommaren har jag ju faktiskt jobbat. Och även om jag ibland hellre skulle ha njutit av det fina vädret när det väl kom fram, har jag haft otroligt kul!
 
Minisemester: 
Min bror jobbade nere i Heby under sommaren. Jag, mina föräldrar och Martin tog en biltur dit och påvägen hem stannade vi i Sundsvall. Vi bodde på hotell, gick ut och åt, dagen efter hann vi såklart även med Ikea. Hur mysigt som helst och skönt med en minisemester då jag jobbade så mycket.
 
Trästocks
Mellan jobbpassen hann jag till Trästocks, en gratis festival, hann tyvärr inte dit för att se Linnea Henriksson. Men jag hann se Martins band, Martin var tyvärr inte med pågrund av hjärnskakningen, men de var bra ändå!
 
Vad är era bästa sommarminnen?
 


Kommentarer

Minns knappt vad jag gjorde i somras haha, jobbade största delen!!

Låter som du hade en riktigt bra sommar! :D Mitt bästa minne från i somras var nog en Italien-resa. Vi bilar genom Europa och är där en vecka innan vi beger oss hemåt igen. Tycker det är så otroligt mysigt!

Oj jag har typ förträngt min sommar och jag måste kolla tillbaka :-D Kramis

Vilka härliga sommarminnen :)

Det bästa med sommaren var att jag tog den mer som den va :) jag hade bara några få planer och resten blev sjukt bra den med ;)

Härliga planer!

Gud vad mycket härligt!! :) <3

Åh vad mycket härligt!! Ett av mina bästa minnen var faktiskt en dag på jobbet (oväntat nog). En sån dag när man går därifrån med bokstavligt talat träningsvärk i magen för att man skrattat så mycket, haha! Kram <3

Härligt!

Roligt att läsa!!

Kul med en tillbakablick :) Kram

Kul med en liten recap! :)


Kommentera inlägget här:


Kom ihåg mig?