Tävling | CASEAPP | Avslutad


Detta inlägg är i samarbete med CaseApp

 
Nu tycker jag att vi kör igång en tävling med CaseApp! Själv har jag beställt ett skin till min Mac med kvistar och tycker att det är så himla fint! Riktigt fint till hösten nu också! Jag tävlar ut ett presentkort/rabattkod värt 300kr! För att delta gör ni såhär:
 
Skriva en liten kommentar om vad ni gillar bäst med hösten och hur ni hade designat eran dator/telefon! Glöm inte eran mejl! Vinnaren presenterar jag den 3/10!
 
 
 
 Detta inlägg är i samarbete med CaseApp
 


Kommentarer

Kul tävling! :-D Kramis

Kul! :D

Vilken grym tävling :D

Åh så fint det skalet/skinnet var!<3

Åh så rolig tävling, jag är med! Bästa med hösten är ju ändå att tända en massa ljus, rulla in sig i en filt och mysa med en stor kopp te och en bra serie! Jag hade nog gjort en egen design med en av mina egna fotografier :)

Åh så kul! Bästa med hösten är den friska doften som finns i luften såhär års! :) Jag hade gjort en höstig design med egen bild från mitt arkiv!

Vad roligt med tävling, klart man vill vara med och göra ett försök! :D
Det bästa med hösten är definitivt att komma in i huset när man har varit ute i kylan, sätta på sig en sweater, tända ljus och göra sig en varm dryck. Hösten för mig är den allra bästa årstiden, insekter försvinner, en härligare och friskare luft förekommer samt allt känns mysigare till skillnad från innan.
Jag skulle ha designat min dator med färgerna guld, silver och rosa. Något med blommor kanske? Annars egen bild på min häst. Mejl: nataliemidestaad@hotmail.com
Kram kram <3

Vilken kul tävling jag är med!
Det bästa med hösten är alla dess härliga färger att tända upp med en massa härliga ljus och sedan har jag tre st barn som fyller år i september så det är en härlig kalasmånad.
Jag skulle dekorera min dator med bilder på mina tre tjejer, kram

Grymt kul tävling :-D

Åå vilket fint skal och kul tävling <3

Det bästa med hösten är nog hur allting förändras. Hösten är den årstid som visar att "döden" kan vara något fint. Den får nära och kära att komma närmare varandra då det blir kallare och mörkare. Det blir något fint av hela årstiden, det för också folk närmare och man får tillsammans hitta ett ljus för att ta sig igenom denna höst och vinter.

Skulle haft skalet till min dator och hade då haft en tiger som jag är väldigt förtjust i eller något fint print, kanske ett citat för att peppa mig själv och alla andra som ser datorn (skoldator)

Snyggt! :)

Jag är gärna med och det jag tycker är det bästa med hösten är att få mysa in sig i soffan, under en gosig filt, med tända ljus och bara mysa framför en bra film. :) Jag skulle nog dekorera min mobil med en egentagen bild :)

åh vad snygg din dator blev :)

Rida ute i skogen bland alla härliga färger och känna den friska höstluften :D

Men åh vad roligt! Älskar personliga skal, så vill självklart vara med! Det bästa med hösten är alla härliga färger, mysiga filmkvällar med fika och varmt te och (såklart) halloween!! Läskiga filmer, fester och kostymer - bästa som finns!
Jag skulle dekorera mobilen med ett collage av bilder på mina vänner :D

Mirja

Bästa med hösten är ju alla färger sen att ha mysiga kläder, dricka te och ljus i mängder. Hade designat mitt mobilskal med fina orange löv och nåt quote som motiverar mig genom dom kalla månaderna.


Kommentera inlägget här:


Kom ihåg mig?