Saker jag vill förändra eller bättra.

Jag tycker att det är enklare för min egen del att sätta upp små mål för att göra större förändringar, ta några små steg i taget. Här har jag listat några saker som jag skulle vilja ta tag i eller ändra, har ni några tips?

 

 

Dricka vatten.

Jag är verkligen dålig på att dricka vatten. Jag är verkligen inte törstig och känner inte av att jag behöver vatten alls eftersom jag är van att dricka lite vatten. Måste VERKLIGEN bättra mig! 

 

Träna. 

Har svårt att regelbundet träna och få tid till det. Jag skulle verkligen vilja börja röra på mig mer, men eftersom jag jobbar mycket har jag svårt att få in det och faktiskt ha ork till det. Vill komma igång med yogan igen och ge mig ut och springa då vägarna inte längre är fyllda med is, snö och slask. 

 

Att ta vara på stunden. 

Jag har svårt att ta vara på stunden och bara njuta. Detta är något som jag verkligen tränar på och tänkt på mycket det senaste tiden. Det har faktiskt verkligen blivit bättre, att leva nu och bara blicka fram. Jag kan inte förändra saker som redan hänt. 

 

Släppa prestationsångesten.

Prestationsångesten är en så otroligt onödig del i mitt liv. Jag behöver inte oroa mig och gör det bästa jag kan. Det känns ärligt så onödigt att jag lagt ner så mycket energi i mitt liv på att prestera bara för att känna att jag duger. 

 

Alltid ha snygga naglar.

Detta gör verkligen mycket för utseendet tycker jag! Snygga och välvårdade naglar gör direkt att man ser snygg ut! Jag som inte ofta klär mig i färg tycker att om man målar naglarna i någon häftig färg kan det tillföra mycket!
Kommentarer

Att ta vara på stunden och släppa prestationsångesten är något jag också måste lära mig.. :)

Verkligen SÅ himla bra mål!! Du är grym vännen, so you go!! <33

Låter som några bra punkter!! Tips på att dricka mer vatten är att alltid ha kallt vatten i kylen, gärna med kanske lime eller hallon osv i! :D

Svar: Tack för tipset!
Julia Hellgreen

Åh, vill också gärna förbättra en del av dessa, riktigt bra saker!

Jag är inte så jättebra på att dricka vatten heller :) Men har kommit fram till att jag nog får i mig tillräckligt änd¨på dagarna utan att behöva börja dricka mer än vad jag gör nu...

Så bra mål!! Kommer du säkert kunna förbättra :)

Det sista gör verkligen sååå mycket! Hur ytligt det än låter haha. Kram

Det där är saker jag också bör förbättra på förutom att dricka vatten för det gör jag redan. Lycka till med dina mål! :-D Kramis

jag håller tummarna att du lyckas förbättra alla punkterna :)

Åh så bra mål!

Bra punkter!

så bra saker!

Så bra saker! Jag försöker också med en del av detta :)

Det där låter som riktigt bra mål att sträva efter <3

Jag är bra på att dricka vatten, jag älskar vatten. Sen har jag en hel del annat jag måste bättre mig på :)

Känner verkligen igen mig i de där punkterna, speciellt att släppa prestationsångesten hade jag behövt träna på :)

Svar: Så viktigt! :)
Julia Hellgreen


Kommentera inlägget här:


Kom ihåg mig?