The Ordinary

 
 
I veckan fick jag hem ett paket från The Ordinary som jag beställt. För det första trodde jag att det skulle ta mycket längre tid innan det skulle komma, men det tog just och pass över en vecka. Förmodligen har alla hört talas om detta "hypade" märke, men om ni inte gjort det berättar jag kort om det. Märket ska vara prisvärt och många av produkterna är helt veganska. 
 
 
Detta är de fyra produkterna jag klickade hem, för ca 280kr - då är frakten inräknad. Det tycker jag faktiskt är ganska prisvärt och otroligt prisvärt ifall ryktena om märket stämmer. Ville testa lite olika saker, så valde lite vilt. 
 
 
Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2%
 
30ml
Denna produkt beställde jag hem av slump, ville testa något och googlade efter vad folk hade för favoriter.  Då hittade jag denna och klickade hem den. Denna produkt ska minska ålderstecken och ska även giva lyster. Produkten appliceras på kvällen och ni hittar den här. Vet faktiskt inte varför jag beställde hem denna, men vi får se vad jag tycker om den.  Trodde faktiskt att det var en annan produkt, var nog riktigt trött.
 
Serum Foundations (1.1n)
 
30ml
Har hört mycket bra om deras foundations, så det blev så att jag klickade hem den. Var lite osäker på vilken nyans jag skulle köpa. Hade just varit i Kap Verde en vecka och tycker även det är svårt att veta exakt hur nyansen ser ut i verkligheten när man ser den på en datorskärm.  Färgen blir lite ljus, men är som sagt ovanligt solbränd just nu. Ni hittar den här!
 
 
Hyaluronic Acid 2% + B5
 
30ml
Ska vara rett riktigt återfuktande serum. Hyaluronsyra är ett ämne som vi har i huden naturligt, en fuktbinande molekyl. Molekylen binder sin vatten 1000 gånger sin egen vikt. Produkten ska appliceras innan dags- och kvälls-kräm. Är riktigt taggad på att testa denna! Vill ni kicka in den finns den här!
 
 
Aha 30% + BHA 2% Peeling Solution
 
30ml
Den omtalade "blodmasken" som jag så länge velat testa! Nej den innehåller såklart inte blod, men antar att produkten fått sitt smeknamn efter sin blodröda färg. Masken innehåller 30% AHA-syror, 2% BHA-syror, svart morot, Tasmanisk bergpeppar, hyaluronsyra-korspolymer och vitamin B5. Produkten ska användas på kvällen, som mest 2 gånger i veckan och inte i mer än 10 minuter. Ni hittar den här!
 
 

 
Har som sagt inte testat produkterna riktigt än, det kanske kommer ett inlägg senare om vad jag tyckte. Finns flera andra produkter som jag är sugen på att beställa hem!
 
Har ni några tips på produkter från märket? 


Kommentarer

Jag har aldrig hört talas om detta märke, så jag kan tyvärr inte vara behjälplig med några tips. Jag hoppas i alla fall att du blir nöjd med det du köpt :)

Åh spännande :D

Åh vad spännande med nytt och fina produkter! :-D Kramis

Åh spännande, behöver själv tips om en massa produkter <3

Roligt med nytt :D

vad roligt, skulle vilja prova lite nytt :)

Hoppas produkterna är bra :)

oj vad billigt! hoppas dom funkar bra :)

Åh så fina produkter!

Vilka härliga produkter :D Har dock aldrig testat dem

dä kan ja tyvärr inte hjälpa till då ja inte vet något om detta märke kram på dej

hoppas de är bra!! :)

Åhh vad spännande!! Du får jättegärna berätta vad du tycker sen =) Kram finaste <3

Aldrig hört talas om detta märket tidigare :P

Hoppas produkterna är bra! :)

Spännande med lite nytt!

Har faktiskt aldrig hört om dom, men blev lite sugen på att testa nu :)

Vilket bra tips :) Har faktiskt aldrig hört talas om det märket förut

Har själv aldrig provat deras produkter! Kram

Vilket bra inlägg, tack för alla tips!

Tack. Den är även prakisk så rekomenderar att alla kan köpa den, för den är perfekt när man bara ska ut i farten och inte behöver mycket saker med sig.
Vad skulle du vilja läsa mer om i min blogg?


Kommentera inlägget här:


Kom ihåg mig?