TIPS | 5 olika teer

Jag älskar te och har säkert mer än 20 olika sorter.  Det tar upp en hel hylla i skafferiet. Jag älskar alla typer av te också, vita, svarta, grönt, rooibos och så vidare. Här kommer 5 av mina favoriter. 
 
Här är två favoriter som kommer från Clipper Tea Shop. Ett som jag brukar dricka på morgonen och ett som jag dricker på kvällen. Älskar det med vanilj men hittade tyvärr inte exakt detta när jag letade efter det. Det andra teet som jag dricker på kvällen är koffeinfritt och innehåller kanel, kamomill och andra naturliga örter. Smakar även lite apelsin! Ni hittar det här. 
 
 
En favorit är från Pukka som är i smakar kanel och vanilj. Det är ett örtte. Älskar att dricka det när jag myser och ser olika serier på kvällarna. Passar dock bäst på hösten. Det hittar ni här.
Sen har vi ett te jag fick av en vän i julklapp och som passar perfekt varje gång jag blir sötsugen! Det kommer från Yogi Tea och heter Choco. Detta te kan jag låta dra ett tag, och smakar kakao! Det går att hitta här!
 
 
Det te jag dricker mest är nog detta som jag köpte på T-magasinet på lösvikt. Fick det först av min vän i julkapp för något år sedan och efter det har jag bara köpt mer av det. Det är ett svart te med smak av citronskal, citrongräs, persika, aprikos och ingefära. Ni hittar det här!


Kommentarer

Så himla bra tips!

Äääälskar också te, hihi, dricker x antal koppar varje dag! ^^

så bra tips! Älskar också te hehe.
Also har du provat te ifrån Kränku på gotland? SÅÅ goda!

Svar: Nej det måste jag testa!
Julia Hellgreen

tack för så bra tips! :D

Vilka smarriga tips! :-D Kramis

Åh, dessa måste man kika in ju, skulle dricka mer te istället för allt kaffe ☕️

Åh men choco lät så gott <333

Tack för tipsen!

Älskar te!! Så bra tips :D

Kul med tips! Kram

Åh så bra tips!

jag dricker typ bara te i december/januari då det är som kallast ute :)

Te är jättegott. Just nu dricker jag ett te som heter Lidköpingsblandning. Är ett te som butiken mixat till och är supergott :)

Härliga tips! :)

ÄLSKAR verkligen Pukkas Chai! Sååå himla god ju =) Kram <33

älskar te så kul med te-tips :)

Ja riktigt härligt :)
Nice! jag älskar också te, gillar vanilla chai som du har på bilden :)

Bra tips :) jag kan rekommendera grönt te med Gojji och hagtorn det är DIVINE inget slår det :) Hoppas du haft en fin Påsk :) Kram Maria

Svar: Tack för tipsen!!!
Julia Hellgreen


Kommentera inlägget här:


Kom ihåg mig?