Ny bloggportal

Vad är detta? Har jag efter snart 8år på blogg.se bytt bloggportal? Jag har velat fram och tillbaka, verkligen tvekat, tänkt, velat fram och tillbaka flera gånger om under en lång period. För många är detta kanske inte en stor sak, men jag tycker verkligen att det är en stor grej. Jag har känt mig trygg på min portal, älskar att designa och har lagt så många timmar på att designa bloggen för att få den som jag vill. Men på senaste tiden har jag inte längre fått de jag sökt efter och det jag känt att jag behöver av en portal. Sen har kvalitet för bilderna avgörande. Tillslut skrev jag till @celinelundqvistssom jag vet gjort samma sak för att be om råd.Jag bestämde mig för att testa, jag kan ju faktiskt alltid byta tillbaka.

Nya bloggen hittar ni här:

 

https://nouw.com/juliahellgreen

https://nouw.com/juliahellgreen

https://nouw.com/juliahellgreen


Varför ekar bloggen tom?

Den senaste tiden har inte alls min bloggportal fungerat alls för mig. Känner även att portalen inte kunnat möta de krav jag haft. Jag bestämde mig för att byta portal, vilket har varit ett riktigt svårt beslut för mig. Jag gjorde en design, fixade med alla uppgifter och jobbade väldigt mycket för att de skulle bli bra. Sen blev det dags att exportera bloggen och då tog det stopp. Jag har väntat i över en vecka på att exportfilen ska bli klar, men det har den aldrig blivit. Med allt trassel och problem har inspirationen saknats totalt. Jag vill inte starta en hel ny blogg utan att mina gamla inlägg följer med, alla år av hårt jobb. 
 
Men jag är tillbaka och ska försöka hitta inspirationen igen.

Q/A

Tänkte att det var dags för en frågestund. Minns knappt senast jag hade en frågestund och tycker det känns enkelt att samla alla frågor i ett inlägg. Det blir också en chans för er läsare att få ställa de frågor ni vill. Ställ era frågor nedan, svarar jag på dem i ett/flera senare inlägg. Känn er fria till att fråga vad ni vill!
 

Ett foto i timmen

Tänkte att ni skulle få följa med på en dag då jag är ledig. Detta var i torsdags då jag var ledig från alla mina jobb. Ställde ett alarm i timmen, för att inte glömma att ta en bild. Först tänkte jag ta kameran, men tänkte att det blev naturligare med 
 
 
08.30
Började dagen med havregrynsgröt med blåbär och havredryck. Såklart blev det lite kanel på också. Har fortfarande svårt att äta frukost, men tränar fortfarande på det. Mår verkligen bättre av att äta frukost. 
 
 
09.30
Borstade tänderna när alarmet ringde. Innan gjorde jag min hudvårdsrutin och försökte reda ut mitt hår. 
 
 
10.30
Dags att sitta och jobba med bloggen och svara på mail. Innan måste jag dock sätta på musik.
 
 
11.30
Står och sminkar mig, testar lite nya produkter. Pudret läste jag om på Idas blogg och blev sugen på att testa. Hennes blogg hittar ni här om ni vill kolla in den. Det luktar persiska! 
 
 
12.30
Jag och mamma gick ner till byn där det var vår yra. Var mysigt och ritkigt bra väder. Använder min favorit väska. 
 
 
13.30
På väg ut för att äta lunch och sola. Blev sparris- och halloumisallad. Så härligt att vädret är så bra att kunna sitta ute och äta. 
 
 
14.30
På väg ut igen, denna gången med glass. Mango och passionssorbet, en favorit glass. Den är verkligen så god!
 
 
15.30
Ute och går med barnvagn eftersom jag blev barnvakt. Älskar att vara ute och gå. Dock blev det lite för varmt.
 
 
16.30
"Lucas alarmet ringer, jag måste ta en bild, le" sa jag till Lucas innan han hann ut genom dörren för att fixa sin moped. 
 
 
17.30
Vi sitter och äter middag ute på pizzerian i byn tillsammans med min familj och min faster och kusin. Tog en sallad och delade pommes med Lucas. 
 
 
18.30
På väg hem för att hämta ett par byxor ifall de skulle bli svalt på kvällen (bar nämligen klänning). Sedan bär det av till Skellefteå för att vara med Moa och Henny.
 
 
19.30
Sitter på en brygga i Skellefteå med Moa och Henny. Såklart har vi köpt islatte, glass och choklad. Är så kul att vi alla är lediga och faktiskt hinner träffas. 
 
 
20.30
Vi sitter kvar vid bryggan, det är ganska fint i Skellefteå ibland. Fortfarande varmt ute, snart är det äntligen sommar.
 
 
21.30
Jag ber Moa ta en bild eftersom jag kör bilen. Vi är på väg till en annan brygga som är närmare Henny. 
 
Efter detta tog jag inte några fler bilder, vi umgicks ett tag till och efter det åkte jag raka vägen hem för att sova eftersom jag jobbade dagen efter. Hoppas ni gillade denna typen av inlägg!

INREDNING

 
1 / 2 / 3
 
Har suttit i timmar och inredning. Längtar efter att flytta och få inreda. Köpa nya saker och börja om på nytt. Här kommer lite inspiration, väldigt stilrent och enkelt.  Tänker att det ska vara avskalat och att det ska finnas färg i små mängder lite här och där. 
 
Hur inreder ni? Vars köper ni inredning?

3 produkter

Har klickat hem 3 olika produkter som jag velat testa, som jag vill visa er. 
 
Clear Improvement Active Charcoal Mask - Origins 
100ml
Klickat hem denna mask från Origins. Jag älskar verkligen Origins och därför känns det roligt att testa denna. Den ska fungera på tilltäppta porer och för att lösa upp orenheter. Den konstar ca 250kr och finns här.
 
 
Glycolic Acid 7% Toning Solution - The Ordinary
240ml
Har hört massa bra om denna från The Ordinary. Gillar ju det som det jag köpt från dem tidigare och bestämde mig för att testa denna. Ska ge lyster och förbättrad hudton. Kostar ca 92kr och finns här.
 
 
Nordic Chic Sheer Finish Loose Powder - Lumene
Velat testa ett nytt puder och fick ett tips om denna. Det är ett transparent löspuder för glansfri hud och makeup för hela dagen. Kostar ca 169kr och finns här.
 
Har ni testat någon av dessa produkter?


musikfavoriter | april | 2018

 
 Vad har ni lyssnat på i april?

APRIL 2018

 
Fyllde tjugoår i andra april, det var underbart. Firade med familjen och sedan fixade jag och mina vänner en fest med massor av fina vänner. Jag hade verkligen kul och var så glad, skrev även ett inlägg om 20 saker jag lärt på på 20år , det inlägget hittar ni här. 
 
 
Bytte även blogg namn och skaffade ett domän under april. Det var ju verkligen på tiden tycker jag, eftersom jag bloggat så länge. Ni förstår inte hur länge jag velat göra detta och det kom äntligen till skott. 
 
Under april gjorde jag även ett inlägg om hur en lördag i mitt liv kan se ut. Gillade koceptet och liknande inlägg kommer dyka upp på min blogg i framtiden. Vill ni läsa om en lördag i april, finns det här. 
 
Fotade vilka kläder jag bar under en vecka, en riktigt utmaning då man inte är van att vara med på kort. Vill ni se vad jag kunnat ha på mig finns det här!
 
 
Var på stan med min mormor och bror. Vi tog en fika paus, tycker det känns så lyxigt att fika Crème brûlée bara sådär. Vi var även på jakt på en ny säng till momme. 
 
 
Blev veckans blogg på blogg.se, ifall någon nu missade det. Vill ni läsa intervjun klickar ni här.
 
 
De flesta av mina vänner fyller tjugo i år och därför blir det många firanden. Detta var från ett av alla firanden och på bilden ser ni två av mina bästa vänner. Glad är jag som har dem. 

YELLOW

Alla bildkällor hittar ni på min Pintrestmapp Yellow
I mina senaste inlägg om kläder har jag insett att jag inte använder så mycket färg. Jag bestämde mig att ta i tag i detta genast och gav mig in på pintrest och började leta färger. Föll pladask för gult. Började redan fatta tycke för färgen förra året då jag hade ett citrusträd i sovrummet och tyckte att det blev otroligt snyggt. Har också gula naglar i skrivande stund och hade faktiskt gula tapeter hela rummet när jag var liten. Love it!